sursa foto:  evz.ro

Acuze GRAVE ale protestatarilor #Rezist! Cine ar fi TRĂDAT

Duminică, 26 noiembrie, în România, au avut loc din nou proteste contra Guvernului. La Piața Victoriei, s-au strâns aproximativ 15.000 de persoane, care au scandat împotriva modificării Legilor Justiției, respectiv a Codului Fiscal.

În premieră, la aceste mișcări de stradă și-au anunțat participarea și sindicatele. Liderii acestora susțin că salariile vor scădea în urma așa-numitei revoluții fiscale a Guvernului Tudose.

„39 de grupuri civice și organizații neguvernamentale, precum și confederațiile sindicale Blocul Național Sindical (alcătuit din 34 de federații profesionale) și Cartel Alfa (alcătuit din 41 de federații profesionale) cheamă fiecare român să ceară în stradă, duminică, 26 noiembrie 2017, ora 18.00, retragerea legilor Justiției și a legilor de modificare a codurilor penale, respingerea în Parlament a ordonanței privind modificarea legislației fiscale și demisia imediată a Guvernului și a președinților Camerei Deputaților și Senatului”, se arată într-un comunicat al BNS.

Totuși, unul dintre protestatarii #Rezist, care au fost prezenți la Piața Victoriei, a lansat acuze dure la adresa sindicaliștilor. Potrivit unei utilizatoare de Facebook, „sindicatele au găsit soluții minune peste noapte și nu s-au mai prezentat”.

„Genul meu de paradă.
Sindicatele au găsit soluții minune peste noapte și nu s-au mai prezentat. O să o ducă bine de mâine”, a scris respectiva persoană, pe o rețea de socializare, conform cetin.ro.

Mai mult, președintele BNS Filiala Timiș, Victor Stan, a declarat că sindicaliştii vor ieşi în stradă după cum simte fiecare, fără o organizare sindicală. Potrivit Adevărul,Victor Stan a declarat că timpul scurt de la chemarea la protest până la eveniment a fost prea scurt pentru a organiza o acţiune sindicală.

„Avem confirmarea că sindicalistii au fost informati si indemnati sa participe la protestul de duminica. Sper ca multi dintre ei sa-si regaseasca interesele si credintele alaturi de noi”, scrie pe pagina de Facebook a Iniţiativei Timişoara.

Cel mai probabil, protestatarii #Rezist ar fi dorit o prezență masivă și organizată a sindicatelor, lucru care nu s-a întâmplat. Astfel, ei îi acuză pe sindicaliști de trădare.

După cum se poate observa în imaginile prezentate de Blocul Național Sindical pe rețele de socializare, la Piața Victoriei, au protestat puțini sindicaliști.

Vezi și De ce sunt astăzi tunurile pe Liviu Dragnea – motivul care a fost uitat

Acuzații extrem de grave la adresa Apple! Cum ar fi asamblate telefoanele IPhone

Dispare unul dintre cele mai cunoscute branduri din România: Nu-l veți mai găsi deloc în magazine

Veste imensă pentru mii de oameni: Ce gigant se extinde masiv în ţara noastră – investiţii fără precedent

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare