sursa foto:  crenshawcomm.com

Dispare unul dintre cele mai cunoscute branduri din România: Nu-l veți mai găsi deloc în magazine

Un cunoscut brand din România, dispare treptat de pe piață și va fi înlocuit de un altul care generează vânzări uriașe. Compania anunță faptul că produsele vor fi aceleași, doar brandul va fi schimbat treptat, și de asemenea, culorile.

Potrivit zf.ro, după ce compania a anunțat că va majora salariile angajaților cu 20%, dacă de la 1 ianuarie 2018 contribuţiile sociale vor trece în sarcina angajatului, gigantul german anunță înlocuirea brandului de motounelte Viking cu Stihl, în perioada urmă­toare, toate produsele urmând să fie trecute sub brandul Stihl, după ce pro­ducătorii au constatat că moto­uneltele sub numele Stihl înregis­trează vânzări mai bune.

Divizia locală a grupului german Stihl, unul dintre cei mai importanţi producători de moto­ferăstraie şi motocoase la nivel mondial, a estimat vânzări de peste 30 de milioane de euro pentru întregul an 2017, un nivel similar cu cel din 2016.

Pentru anul următor, compania şi-a propus să-şi extindă reţeaua de distribuitori din România, dar şi să inaugureze magazinul online.

„Ne gândim să investim în dezvoltarea reţelei pe care o avem în România. Ne concentrăm mai mult pe dezvoltarea reţelei de distribuitori decât pe venituri. Moto­ferăstraiele rămân cele mai vândute produse de pe această piaţă, atât pentru clienţii uzuali, cât şi pentru profesionişti“, a spus Austel Hartmut, sales ma­nager pentru Europa de Est în cadrul Stihl. El este responsabil de partea de vânzare, printre al­tele, pentru ţările din fosta Iugoslavie, Bulgaria, Albania, România.

Vezi și Gigantul din telefonie mobilă care își bate joc de clienții săi! „Moș Crăciun” face să DISPARĂ creditul

Compania care a ridicat magazinele Dedeman angajează: Ce posturi foarte interesante sunt puse la bătaie

Emisiunea Vocea României încasează o lovitură neașteptată – vestea care-i va înfuria pe oficialii de la Pro Tv

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare