Transylvania Steakhouse

sursa foto:  Facebook

Adevăratul patron al Transylvania Steakhouse spune că restaurantul e profitabil. De ce vrea să renunțe la afacerea din Cluj Napoca

Onisim Dorneanu, care deține 91% din Transylvania Steakhouse vine cu dezvăluiri incendiare! Patronul celebrului local din Cluj Napoca, unde te costă mii de euro un burger, a spus ce profit scoate restaurantul. Bonus: a spus și cât are, de fapt, Avram Gal din afacerea care se lăuda că este a lui.

În cadrul unui interviu, Onisim Dorneanu a spus că restaurantul clujean are un profit lunar de 25.000-30.000 de dolari. Vestea vine la doar câteva zile după ce localul a fost pus la vânzare și mulți internauți au acuzat faptul că s-ar afla în pragul falimentului, ca urmare a prețurilor și personalului nepoliticos.

Onisim Dorneanu / Sursă foto: Facebook

De ce vine afaceristul Transylvania Steakhouse

Patronul locuiește la Chicago și îi este destul de greu să administreze afacerea, la sute de kilometri distanță. Nu doar distanța este o problemă, ci și diferența de fus orar și că Onisim Dorneanu mai are încă 11 afaceri care îi solicită atenția

„Da, am decis să vând restaurantul. Mi-e foarte greu să justific ca administrator și să administrez un restaurant zilnic de la capătul lumii de pe alt continent și cu un fus orar total diferit.

Sincer, de m-aş muta în România nu l-aș vinde niciodată, pentru ca restaurantul e foarte profitabil, dar eu mă simt copleșit de aici din America să îl manageriez.

Plus ca eu mai am alte 11 afaceri ce îmi cer zilnic aceleași cerințe de management. Horeca este un business unde trebuie să fii foarte implicat, iar la câte hârtii trebuie făcute zilnic, este chiar un full time job.

Restaurantul este un business perfect pentru cineva ce locuiește în România. Dacă îl aveam, aici, în Chicago era foarte ușor să pot trece zilnic, să pot fi implicat mai mult cu furnizorii și relații cu clienți la nivelul unde ei văd ca îmi dau interesul.

Vă pot spune ca e greu să găsești pe cineva care își da silința așa de mult ca un patron. Lipsa de forță de muncă este o altă problem cu care mă confrunt aici de la distanță”, a spus patronul Transylvania Steakhouse, pentru Cluj 24.

CITEȘTE ȘI: Un lider PSD vinde burgeri și mici cu foiță de aur! ‘E pentru prima dată când clienții au cerut așa ceva. Un mic e 100 de lei’

Avral Gal cumpără sau nu afacerea? Răspunsul patronului

După ce Avral Gal a spus că el niciodată nu vinde, doar cumpără, a venit și reacția patronului de drept. Cel care deține Transylvania Steakhouse susține că politicianul are doar 9% din afacere și se ocupă, în principal, de conturile de pe rețelele de socializare, pentru că se pricepe.

Avram Gal / Sursă foto: Facebook

Despre oferta lui Avral Gal, proprietarul localului a spus:„dacă are banii să plătească pentru părțile noastre, atunci cu mare drag vând”.

CITEȘTE ȘI: Afacerea din care Avram Gal, de la Transylvania Steakhouse, a făcut primii bani funcționează și astăzi și nu are legătură cu restaurantul din Cluj Napoca

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare