Avram Gal

sursa foto:  Facebook

Afacerea din care Avram Gal, de la Transylvania Steakhouse, a făcut primii bani funcționează și astăzi și nu are legătură cu restaurantul din Cluj Napoca

Avram Gal este unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri din țara noastră. Președinte al PSD Câmpia Turzii, el a devenit extrem de cunoscut mai ales datorită Restaurantului Transylvania Steakhouse, al cărui coproprietar este. Gal a fost însă mereu un om întreprinzător, prima sa afacere asigurându-i și în prezent venituri excelente. 

Avram Gal este om de afaceri și politician din Câmpia Turzii. El este totodată coproprietar al Restaurantului Transylvania Steakhouse, devenit celebru pentru meniurile sale extrem de scumpe.

(CITEȘTE ȘI: Proiect fabulos de la Marea Neagră. Șoseaua de Coastă ar putea transforma Constanța într-un punct de atracție pentru turiști din lumea întreagă)

La Transylvania Steakhouse se vinde cel mai scump burger din lume

Localul din Cluj Napoca a devenit faimos prin vânzarea „celui mai scump burger din lume”, care valorează nu mai puțin de 6.200 de euro. Lansarea acestui produs a avut loc înaintea începerii festivalului clujean Untold.

Succesul dar și controversele apărute în jurul Restaurantului Transylvania Steakhouse i-au adus lui Avram Gal o mare expunere publică. În ciuda faptului că se bucură de succes în afaceri, Gal are și o carieră politică în plină expansiune. El este președintele PSD Câmpia Turzii și va candida la primăria orașului.

Prima afacere de succes a lui Avram Gal. Funcționează și în prezent

În cadrul unui interviu acordat celor de la Abcnewsromania.ro, Avram Gal a dezvăluit care au fost primii săi pași în lumea afacerilor. După ce a muncit o perioadă în Austria, a revenit în țară cu ceva bani strânși și a decis să-i investească într-o firmă de pompieri. El însuși lucrase în perioada 1996-1997 în cadrul formațiunii de Pompieri a Primăriei muncipiului Câmpia Turzii. Afacerea este de succes și în prezent, asigurându-i lui Gal venituri excelente.

„După cum am menționat mai sus, m-am născut într-o familie modestă care în acele timpuri nu avea resursele necesare pentru ca eu să-mi pot împlini idealurile, așa că mi-am luat viața în propriile mâini și în 1997-1998 am plecat în Austria. Am plecat pentru a munci, a strânge niște bani și apoi a mă întoarce în țară unde doream să încep o afacere, care să-mi ofere posibilitatea de a trăi mai bine în țara mea. Străinătatea a fost o experiență dură, occidentul în realitate nu era așa cum l-am visat eu; acolo nu te poți baza decât pe tine și pe Dumnezeu. Cu toate greutățile întâmpinate am reușit să găsesc un loc de muncă și să mă întorc în țară cu niște bani adunați.

Astfel, în anul 1998 am înființat firma ABC Pompier, societate care funcționează și azi. ABC Pompier este o afacere de familie, care încă ne oferă posibilitatea să trăim decent, în țara noastră. Firma prestatoare de servicii în domeniul PSI a fost și o consecință a faptului că în perioada 1996-1997 am fost angajat ca lucrător în cadrul formațiunii de Pompieri a Primăriei muncipiului Câmpia Turzii.”, a declarat Avram Gal.

(NU RATA: Elon Musk anunță o premieră! Startup-ul său Neuralink, a realizat primul său implant cerebral)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare