Avral Gal

Restaurantul Transylvania Steakhouse din Cluj, scos la vânzare! Reacția lui Avral Gal, după ce anunțul a fost făcut public

Localul Transylvania Steakhouse a transmis faptul că restaurantul este de vânzare! Mulți cunoșteau afacerea unde era cel mai scump burger, pentru care trebuia să achiți 6.200 de euro! La scurtă vreme după ce s-a aflat vestea, locuitorii din Cluj au dezvăluit că prețuri mari erau, dar clienteală, nu prea.

Pe rețelele de socializare, afacerea lui Avram Gal a fost pusă „for sale” (de vânzare, n.r.). Localul vindea burgeri cu foiță de aur și chiar platouri de carne de 1.200 de lei și a fost promovat de multe vedete din România. Toată reclama poate că nu a adus clienți, dar i-a adus lui Avram Gal promovare, afacerist care va candida la Primăria Câmpia Turzii.

Despre localul său, internauții nu s-au sfiit să se ascundă și și-au spus direct părerea, după ce s-a aflat că se vinde afacerea:

„Am trecut acum 2 weekenduri pe lângă acel restaurant și bătea vântul de lipsa clienților”, „Atât s-a putut”; „Își bătea joc de lumea de rând”; „Sunt din Cluj, nu am fost și am bani destui… la ce prețuri batjocoritoare au”.

Transylvania Steakhouse ar putea fi cumpărată în totalitate de Avram Gal

La scurtă vreme după ce pe contul de TikTok al Transylvania Steakhouse a apărut anunțul de vânzare al restaurantului, Avram Gal, președintele PSD Câmpia Turzii, a venit cu o explicație. Afaceristul spune că el nu își vinde acțiunile și este vorba despre ceilalți doi acționari. Bonus: este dispus să cumpere și partea lor.

„Eu doresc să cumpăr acțiunile de la ceilalți doi acționari care vând. Acum ei fac un research de piață, dar nu uitați că eu nu o să vând niciodată. Transylvania Steakhouse este sufletul meu!”, a spus Avral Gal, pe Tik Tok.

CITEȘTE ȘI: Afacerea din care Avram Gal, de la Transylvania Steakhouse, a făcut primii bani funcționează și astăzi și nu are legătură cu restaurantul din Cluj Napoca

Cât deține din restaurantul clujean

Transylvania Steakhouse este deținut de  Onisim Dorneanu cu 66%, Maciuc Nicu 25% și Avram Gal cu doar 9%. Așadar, politicianul PSD se laudă cu „sufletul” său de local, din care are cea mai mică parte. Rămâne de văzut dacă chiar va cumpăra și partea celor doi.

În același timp, în urmă cu puțină vreme, și-a anunțat candidatura și ce „as”are în mânecă:

„Dan Shomon, fostul șef de campanie al președintelui american Barack Obama, va conduce campania electorală a lui Avram Gal, pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii. Americanii sunt foarte interesați de zona orașului Câmpia Turzii și a județului Cluj, având în vedere actualele și viitoarele investiții în Unitatea Militară de la Luna și în alte afaceri importante din județ.

Avram Gal a ales unul dintre cei mai buni lobby-iști ai Americii pentru a-l susține în vederea câștigării alegerilor și în sprijinirea investitorilor români și americani. Scopul principal este să oferim cetățenilor un trai decent și liniștea de care au nevoie după 8 ani de lucrări făcute doar de mântuială și veșnicele bănuieli privind corupția în contractele europene sau banii guvernamentali”, se arată pe pagina PSD Câmpia Turzii.

CITEȘTE ȘI: Restaurantul Transylvania Steakhouse, cumpărat de un milionar faimos. Doi dintre acționari sunt gata să iasă din afacere

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare