sursa foto:  Facebook

Restaurantul Transylvania Steakhouse, cumpărat de un milionar faimos. Doi dintre acționari sunt gata să iasă din afacere

Afaceristul Avram Gral a transmis într-o postare pe Tik Tok că informațiile din spațiul public în care se precizează că se vinde Restaurantul Transylvania Steakhouse, sunt unele false, deoarece acest lucru nu se va întâmpla.

Omul de afaceri, care este și președintele PSD Câmpia Turzii, patron al restaurantului Transylvania Steakhouse, a făcut un anunț care clarifică toate informațiile apărute pe social media. Avram Gral spune că nu vinde Transylvania Steakhouse, ci îl va cumpăra în totalitate de la ceilalți doi asociați ai săi care își vând acțiunile. TurdaNews a publicat un articol prin care anunța că restaurantul din Cluj-Napoca se vinde, asta pe baza unui anunț de pe internet.

„We are offering for sale for the first time on the market the infamous restaurant Transylvania Steakhouse. For information regarding the sale please contact us at the numbers provided” se arată în anunțul de vânzare.

Citește și: Un britanic din Cluj dă vina pe români pentru prețurile exagerate din restaurante: ”Lucrurile au scăpat de sub control”

Afaceristul nu vinde Restaurantul Transylvania Steakhouse, ci îl cumpără

Că este o neînțelegere sau de o strategie de publicitate, patronul Transylvania Steakhouse a reușit să fie din nou în atenția publică în urma acestui anunț. Avram Gal a venit cu lămurire în acest sens, spunând că el, de fapt, nu vinde Transylvania Steakhouse, ci îl va cumpăra în totalitate de la ceilalți asociați ai săi care își vând acțiunile.

„Dragii mei, vreau să fac anunțul anului! Avram Gal nu vinde niciodată, doar cumpără! Așa că, eu doresc să cumpăr acțiunile de la ceilalți doi colegi care vând. Eu nu o să vând niciodată! Transylvania Steakhouse e sufletul meu!” – a transmis președintele PSD Câmpia Turzii pe TikTok

Restaurantul Transylvania Steak din Cluj este deținut de Onisim Dorneanu, iar asociat îi este Avram Gal. Cei doi au adus în fața clienților un concep diferit și pun accentul pe calitatea produselor pe care cei care trec pragul localului le pot consuma. Atunci când a deschis restaurantul, ideea milionarul american de origine română a fost un simplă: transparență în fața clienților.

Potrivit surselor Ziar de Cluj, Avram Gal le-ar fi oferit acționarilor suma considerabilă de 400.000 de euro, în condițiile în care cei doi nu au contribuit deloc pe partea de marketing și promovare a localului și nici nu dețin proprietatea contului de TikTok. Practic restaurantul a fost făcut cunoscut de publicitatea agresivă făcută de Avram Gal.

Vedeți și: OPC închide un celebru restaurant! Imagini dezgustătoare din locul în care se prepara mâncarea, printre gândaci și mizerie! | GALERIE FOTO

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare