sursa foto:  cultural.bzi.ro

„Afacere” de familie! Unde lucrează soțul polițistei care i-a numit „pulifrici” pe cei care îi plătesc salariul

O polițistă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui a creat un val de controverse în spațiul public, după o postare pe o rețea de socializare, în care i-a numit „pulifrici” pe cei care îi plătesc salariul.

Este vorba despre agentul principal Mariana Chetran. Zilele trecute, redacția noastră dezvăluie cât încasează lunar polițista din cadrul IPJ Vaslui.

Citește și Surpriză! Cât încasează lunar polițista care i-a numit „pulifrici” pe cei care îi plătesc salariul

Bugetul.ro vă prezintă astăzi unde lucrează soțul Marianei Chetran și ce avere are. În mod surprinzător, soțul acesteia este tot polițist. El lucrează în cadrul Poliției de Frontieră Iași.

În 2017, soțul Marianei Chetran a avut un venit de 36.794 de lei, aproximativ 3.000 de lei pe lună.

De la ce a pornit întregul scandal

„Din tot scandalul ăsta cu Poliția Română, nimic nu mă enervează mai mult decât pulifricii ăştia care fac afirmaţia că îmi plătesc mie salariul. Că e unul prost acolo sus, nu înseamnă că sunt toţi. Să faci afirmaţia că-mi plăteşti mie salariul, tu… contribuabilul cinstit, deja îţi arată gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica. Si dacă tot am în listă pulifrici din ăştia care îmi plătesc mie salariul, de ce plm (pacea liniştii mele) nu ieşiţi voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca să nu mă cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricăi şi să vă şi nominalizez? Respect!!! #mândrăcăsuntpoliţistă”, a fost mesajul postat de agentul principal Mariana Chetran, din cadrul IPJ Vaslui, pe o rețea de socializare, săptămâna trecută.

Ulterior, ea și-a șters postarea, revenind cu un nou mesaj: „Întrucât mesajul anterior a fost înțeles greșit, deși am explicat contextul, rog toți contribuabilii să îmi accepte scuzele”. Mai mult, în cele din urmă, Chetran și-a șters contul de Facebook.

Totuși, reprezentanţii IPJ Vaslui au anunţat că au declanşat o anchetă în acest caz, subliniind că nu tolerează un astfel de limbaj din partea unui poliţist.

Vezi și Precizări pentru milioane de români! Reacție EXCLUSIVĂ de la Ministerul Muncii, după declarațiile făcute de ministrul Olguța Vasilescu, la Antena 3!

SURSE! Se pregătește MEGA-tranzacția ANULUI pe piața de retail din România

EXCLUSIV! Top 10 pensii speciale din România! 9 din cei 10 beneficiari sunt foști magistrați! Cine este „intrusul”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare