sursa foto:  Facebook

Afaceristul asociat cu Dan Șucu și Cristi Borcea și-a luat viața într-un mod sinistru! Omul-cheie de la Porche a lăsat un bilet de adio

Virgil Chirică, asociat cu Dan Șucu și Cristi Borcea, și-a pus capăt zilelor. Afaceristul în vârstă de 46 de ani a decis să-și încheie socotelile cu viața, pe data de 4 februarie, într-un mod sumbru. Abia pe data de 13 februarie, cazul cumplit a fost făcut public.

Pe data de 4 februarie, un apel la 112 anunța că Virgil Chirică și-a luat zilele, într-o vilă din Voluntari. Oamenii legii au venit imediat să investigheze și au deschis un dosar de urmărire penală, pentru ucidere din culpă, chiar dacă semnele indică clar că este vorba despre o sinucidere.

Virgil Chirică s-a sinucis / Sursă foto: Facebook

„La data de 4 februarie, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin a fost găsită decedată într-o locuință din orașul Voluntari.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență.

Persoană decedată a fost identificată, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminali Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, se arată în comunicatul Poliției.

Virgil Chirică era asociat cu Dan Șucu și Cristi Borcea

Afaceristul era asociat cu Dan Șucu și cu Cristi Borcea la un mare proiect imobiliar din zona de nord a Bucureștiului și avea o funcție importanță în divizia de asigurări de la Porsche Finance Group.

Potrivit Gândul, Virgil Chirică își planificase detaliat moartea. Și-a dorit să piară de la intoxicația cu fum și a cumpărat 3 grătare și saci de cărbuni. A aprins grătarele și le-a dus în baia de la etajul 1 al vilei. Ulterior, a astupat găurile prin care ar fi putut ieși fumul. A luat mai multe tipuri de pastile și, pe o bucată de hârtie, a scris: „I am already asleep” (n.r. Sunt deja adormit).

CITEȘTE ȘI: Gigi Becali, afaceri cu Dan Șucu, patronul Rapidului: ‘A luat de la Gigi o parte’

Nu este prima dată când a încercat să-și ia viața

Sursa menționată anterior precizează că afaceristul era la a doua abatere. Cercetătorii au găsit la etajul au doilea alți doi saci de cărbuni. În urmă cu patru ani, ar fi încercat să se sinucidă în același fel, dar familia l-a oprit și l-a internat la spital.

Virgil Chirică avea afaceri cu Dan Șucu și Cristi Borcea. Până la acest moment, niciunul dintre cei doi nu a comentat tragicul eveniment.

CITEȘTE ȘI: O companie din Grupul Roca, în care sunt acționari și frații Pavăl, patronii Dedeman, dar și Dan Șucu, pregătește o importantă achiziție

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare