sursa foto:  bcnews.com

Lovitură dură pentru unul dintre cei mai mari producători de mașini! Colosul riscă o amendă uriașă

Una dintre cele mai mari companii producătoare de autovehicule are parte de vești proaste! În contextul în care tot mai mulți producători auto vor să renunțe la mașinile diesel, unul dintre ei a încălcat standardele privind emisiile de dioxid de carbon și au primit o amendă uriașă.

Procurorii germani au amendat producătorul german Porsche AG cu 535 de milioane de euro, pentru nerespectarea standardelor privind emisiile de dioxid de carbon, transmite Reuters.

Procurorii din Stuttgard au spus că departamentul de dezvoltare al companiei şi-a neglijat obligațiile legale, ceea ce a condus, în cele din urmă, la vânzarea de automobile diesel în Europa, precum și în alte regiuni, care nu respectau regulile privind nivlurile de poluare admise.

Porsche, filială a celui mai mare producător auto german, Volkswagen, nu a făcut recurs, au adăugat procurorii. Porche a confirmat amenda primită.

Amenzi similare au mai primit Volkswagen, de 1 miliard de euro, și Audi, de 800 de milioane de euro.

Citește și:

SURSE Lovitura devastatoare care i se pregătește lui Klaus Iohannis! Contracandidatul care poate schimba total soarta alegerilor prezidențiale

Măsură-bombă pregătită de Guvern! Ordonanța de Urgență ce urmează să fie adoptată în luna mai

Cine ar fi comandat, de fapt, sondajul care o prezintă pe Kovesi favorită la prezidențiale

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare