sursa foto:  facebook

Acum s-a aflat! Ce operație a suferit relativ recent Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a dispărut de pe micile ecrane odată cu încheierea proiectelor pe care le demarase Acasă TV. Ea a fost protagonista mai multor telenovele de succes și în acea perioadă avea un program extrem de încărcat. Ulterior s-a mutat la Miercurea Ciuc, alături de soțul său, Zsolt și cei 4 copii. Deși ar fi trebuit să facă echipă cu sora sa în show-ul Asia Express, difuzat acum de Antena 1, ea a renunțat pe ultima sută de metri pentru că a realizat că cei mici nu se pot descurca fără ea.

La 38 de ani, ea a ajuns la silueta pe care o avea la 20, adică are 56 kg, la o înălțime de 1.76. A fost, însă o perioadă când presa mondenă o critica pentru că s-a îngrășat. În perioada cât locuia în București, Nicoleta ținea tot timpul diete foarte drastice pentru a-și menține greutatea ideală. Acum, însă a recunoscut că și-a micșorat stomacul și că mânâncă foarte puțin.

Eu am mâncat foarte puțin în general și mi-am mișorat stomacul. Aici, la Miercurea Ciuc, toată lumea mănâncă normal. Slănină cu ceapă, mâncăruri gătite, o grămadă de mâncăruri grele. Și mănânc și eu. Dar… împart o porție în zece, iar eu mănânc a zecea parte. Aici imi este mai greu să mă descurc cu regimul, tentațiile culinare sunt mari. Plus că n-am concurență. Ai văzut cum este, la București, dacă mergi la un eveniment și vezi o femeie mai slabă, imediat te pui și tu la regim. Mănânc mâncare doar de două ori pe zi și cantități foarte, foarte mici”, a declarat Nicoleta Luciu, pentru VIVA!.

Citește și…

Scandal MONSTRU! Kaufland RECIDIVEAZĂ! Ce s-a întâmplat AZI

Suma este FABULOASĂ! Ce avere ar fi avut, de fapt, milionara Israela Vodovoz, găsită decedată vineri

Un gigant italian și-ar pregăti un ADEVĂRAT TUN în România! Sute de angajați îl așteaptă! Unde ar vrea să investească

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare