sursa foto:  b1.ro

Suma este FABULOASĂ! Ce avere ar fi avut, de fapt, milionara Israela Vodovoz, găsită decedată vineri

În seara zilei de vineri, 9 martie, milionara Israela Vodovoz a fost găsită moartă în propria casă. Avea 70 de ani. Potrivit primelor informații, nimeni nu a mai dat de ea timp de cinci zile, aspect care a pus-o pe gânduri pe avocata sa.

Aceasta din urmă a chemat autoritățile, care au forțat ușa pentru a intra în casa ei. „Boieroaica”, așa cum a fost numită de presa mondenă, a fost găsită moartă, în baie.

Bugetul.ro vă prezintă, astăzi, informații despre averea Israelei Vodovoz. În anul 2014, Israela Vodovoz și-a făcut testamentul, iar, conform unui apropiat al afaceristei, averea sa s-ar fi ridicat, la acea vreme, la o sumă fabuloasă: 50 de milioane de euro.

„ Israela ştie ca prin preajma ei mai sunt si persoane avare, care ii vor averea. Totuşi, vorbim de o avere fabuloasă, de aproape 50 de milioane de euro. În plus, în aceste cazuri, mereu apar rude de unde nu te astepti, care vor si ele o bucatica din „placinta”. Israela este o femeie foarte practica, mereu cu picioarele pe pământ. A simţit că un testament ar fi cel mai bun lucru pe care l-ar putea face, pentru a-l proteja pe soţul ei. Nu a recurs la acest gest pentru că se gândeşte la moarte. Nici gând de aşa. Este foarte vioaie, are o energie incredibilă. Însă a vrut să lase lucrurile în ordine, pentru că nimeni nu are viaţă asigurată”, declara atunci un apropiat al afaceristei, pentru cancan.ro.

Vezi și Un gigant italian și-ar pregăti un ADEVĂRAT TUN în România! Sute de angajați îl așteaptă! Unde ar vrea să investească

Salariu bombă la DNA: Cât câștigă lunar ”umbra lui Kovesi”

Tudorel Toader îi pregătește o lovitură neașteptată lui Kovesi! Ce are de gând ministrul Justiției

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare