Aflați în fața Ministerului Finanțelor, polițiștii au izbucnit! ‘Ne-a ajuns cuțitul la os și nu mai dorim să facem parte din acest joc mârșav politic’

Polițiștii din România au început astăzi protestele împotriva Guvernului, după ce Ministerul Muncii a anunțat că salariile acestora vor fi majorate cu 1/4 din diferența dintre salariul de bază prevăzut de Legea-cadru nr. 153/2017, cu modificările și completările ulterioare, pentru anul 2022 și cel din luna decembrie 2021.

Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractul din MAI a ieșit în stradă, marți, în fața Ministerului Finanțelor Publice. Sindicaliștii sunt nemulțumiți de această majorare salarială de 1/4 și cer actualizarea salariului în conformitate cu Legea nr. 153/2017.

Vasile Zelca, președintele SNPPC, a răbufnit astăzi, afirmând că polițiștii nu mai doresc să facă parte din acest joc politic al partidelor aflate la guvernare.

Ne-a ajuns cuțitul la os și nu mai dorim să facem parte din acest joc mârșav politic între partidele din actul guvernamental. Din martie 2022, insistăm să ne întâlnim, la aceeași masă, cu toți liderii actului guvernamental: PNL, PSD, UDMR. Pentru că ne-am săturat de jocul politic pe care îl fac”, a spus Zelca, printre alte, la sediul MFP.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare