sursa foto:  INQUAM Photos/ Octav Ganea

Agent Green dă de pământ cu USR: ‘Rușine. Ne-ați dezamăgit deja odată că nu v-ați luptat pentru șefia ministerului mediului și din nou acum ca ați blocat aceasta lege’

Organizația Agent Green acuză parlamentarii USR că au blocat, în ultima zi de lucru, cot la cot cu cei de la AUR și PSD legea care ar fi aprobat ordonanţa de urgenţă pentru interzicerea exportului cu animale vii măcar pe timpul verii.

“USR si AUR se dovedesc astazi la fel ca PSD. Parlamentarii Lor au blocat în ultima zi de lucru legea care ar fi aprobat OUG-ul pentru interzicerea exportului cu animale vii măcar pe timpul verii. Acum este canicula si animalele se coc de vii in vapoare si camioane. Suferinta lor inutila si moartea lor in chinuri este exclusiv pe mainile USR.

Rusine USR. Ne-ati dezamagit deja odata ca nu v-ati luptat pentru sefia ministerului mediului si din nou acum ca ati blocat aceasta lege care nu era decat un mic pas pentru o lume mai buna pe care Romania si-o doreste”, este meajul publicat de Agent Green pe Facebook.

Nu sunt primele critici pe care Agent Green le face la adresa celor de la USR PLUS. Asociația și-a exprimat dezamăgirea când USR a ignorat de la negocierile pentru formarea coaliției preluarea Ministerului Mediului:

“Suntem dezamăgiți că USR-PLUS nu s-a “bătut” pentru ministerul mediului care a ajuns în mâinile unui vânător cu boală pe urși. Suntem dezamăgiți că USR-PLUS nu s-a bătut nici pe șefia Comisiei de Mediu a Camerei decizionale din Parlament, conform b1tv.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare