sursa foto:  observatornews.ro

Alertă! Mama fetiței ucise într-un apartament din Capitală, ce a fost ascunsă în lada patului, a fost ‘săltată’ în Spania

Simona Monica Iftimovici, mama fetiței ce a fost găsită ucisă într-un apartament din Capitală, a fost reținută astăzi de autoritățile din Spania, anunță Digi24.

În momentul în care a fost prinsă, mama fetiței era singură. Principalul suspect în acest caz, concubinul femeii, este în continuare căutat de oamenii legii.

Conform sursei citate, tot astăzi este audiat în România și tatăl fetiței de 12 ani, Vasile Constantin.

Cadavrul găsit în lada patului, într-un apartament din Capitalei, este al fetiței de 12 ani, și nu al mamei sale, așa cum se credea inițial, au stabilit anchetatorii.

În urmă cu o lună și jumătate, Anamaria Constantin, în vârstă de 12 ani, a fost dată dispărută, împreună cu mama ei, de tatăl copilului. Tatăl fetei, Vasile Constantin, spunea cu o zi în urmă că este posibil ca fata să fi fost răpită de un bărbat pe nume Marcel, iubitul mamei fetiței, informează Antena 3.

Conform sursei citate, Marcel este un bărbat care a trăit mai mult prin străinătate în ultimii zece ani şi a lucrat în construcții și este considerat de rude principalul suspect în acest caz.

Pe Marcel şi Vasile Constantin îi leagă Simona Monica Iftimovici, actuala iubită a lui Marcel, cu care acesta munceşte peste hotare, şi mama fetiţei lui Vasile. În urmă cu mulţi ani, Vasile a câştigat custodia fetei.  De câte ori Simona şi Marcel veneau în ţară, Anamaria îşi vizita mama. Aşa s-a întâmplat şi în preajma sărbătorilor de Paşte. Fetiţa a plecat cu mama ei şi cu Marcel, iar de atunci nimeni nu le-a mai văzut. Potrivit unor surse din interiorul anchetei, mama, alături de concubinul său, ar fi părăsit deja țara, dezvăluie Antena 3.

Din primele informații, se pare că fetița a fost ucisă cu mai bine de trei săptămâni înainte să fie găsită.

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La data de 03.06.2023, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament din mun. Bucureşti, sector 4, cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriaşi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de omor.

În datele de 03 şi 04.06.2023, procurorul criminalist, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri şi cei din cadrul Serviciului Criminalistic au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind ridicate mai multe mijloace de probă ce urmează a fi valorificate în cauză.

În data de 03.06.2023, sacul din plastic a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, unde a fost desfăcut, constatându-se că în interior se afla cadavrul unei persoane de sex femeiesc, aflat în stare de putrefacţie. Autopsia medico-legală a stabilit că moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violentă.

La datele de 04 şi 05.06.2023 au fost dispuse expertize genetice judiciare pentru stabilirea profilului genetic ADN al cadavrului, expertize ce sunt efectuate de Institutul Naţional de Criminalistică.

Investigaţiile şi verificările au vizat toate ipotezele avute în vedere, precum şi stabilirea identităţii victimei, sens în care au fost audiaţi mai mulţi martori.

În spaţiul public au fost vehiculate mai multe ipoteze cu privire la identitatea victimei şi cu privire la identitatea presupusului autor, însă acestea, deşi sunt avute în vedere în anchetă, în prezent nu pot fi nici confirmate, nici infirmate, întrucât cadavrul este considerat, în continuare, unul neidentificat.

În măsura în care vor fi obţinute şi alte date relevante pentru anchetă, acestea vor fi făcute publice în măsura în care se va considera necesar.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare