sursa foto:  digi24.ro

Alertă pe plajă! S-a găsit un pachet cu droguri la Constanța

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) informează, marți, că s-a găsit pe o plajă din Constanța un pachet cu o substanță albă, susceptibilă a avea efecte psihoactive, sigilat într-o folie de plastic transparentă.

Pachetul ce cântărește circa un kilogram a fost preluat de către DIICOT și de către polițiștii din cadrul BCCO Constanța.

Comunicatul IGPR:

„La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11.55, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă din municipiul Constanța, a fost găsit un pachet cu o substanță albă, susceptibilă a avea efecte psihoactive, sigilat într-o folie de plastic transparentă.

Pachetul a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, fiind preluat de DIICOT și de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.

În acest caz, cercetările sunt continuate, pentru stabilirea naturii și provenienței substanței respective, precum și pentru dispunerea măsurilor legale”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare