sursa foto:  specialarad..ro

Alertă rechemare produs dată azi: Posibile reacții alergice! Clienții Kaufland, Cora, Carrefour și Auchan să nu-l consume

Alertă alimentară dată în marile lanțuri de magazine din România! Sunt vizați clienții Kaufland, Auchan, Carrefour și Cora.

Mai exact, producătorul de lactate Alois Müller GmbH & Co.KG recheamă produsul Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de cremă de nuci de cocos (24649 VM Vegan Mousse Schoko) (2 x 70 g) ca măsură de precauție pentru protecția consumatorilor. Este vorba despre două loturi cu data limită de consum 13.05.2023 și 27.05.2023.

În produsul respectiv a fost introdusă, dintr-o eroare tehnică, o proteină din lapte care poate duce la posibile reacții alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte.

Pentru persoanele care nu suferă de o alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricții, informează Kaufland.

Produsul a fost vândut de giganții Kaufland, Auchan, Carrefour și Cora.

Informarea Kaufland

Producătorul de lactate Alois Müller GmbH & Co.KG recheamă produsul Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de cremă de nuci de cocos (24649 VM Vegan Mousse Schoko) (2 x 70 g) ca măsură de precauție pentru protecția consumatorilor.

Din cauza unei erori tehnice de producție, a fost introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit. Acest lucru poate duce la posibile reacții alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte. Pentru persoanele care nu suferă de o alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricții.

Sunt afectate doar următoarele date limită de consum și loturi:

MÜLLER VEGAN MOUSSE
DE CIOCOLATĂ (2 X 70 G)
Data limită de consum
13.05.2023
Data limită de consum
27.05.2023

Toate celelalte loturi și date limită de consum nu sunt afectate.

Rugăm persoanele care suferă de alergii să se abțină de la consumul produselor enumerate mai sus cu data limită de consum menționată și să returneze produsele respective la punctul de vânzare. Acolo, produsul va fi rambursat, chiar și fără prezentarea bonului fiscal. Molkerei Alois Müller GmbH & Co. KG. își cere scuze în mod expres pentru neplăcerile create și mulțumește tuturor clienților și consumatorilor pentru înțelegere.

Consumatorii pot obține informații suplimentare la numărul de telefon 08008685537”.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare