sursa foto:  hunedoaralibera.ro

Alertă roșie la Kaufland! Un șarpe a instalat panica printre oameni, în magazin! Reacția gigantului

Caz halucinant în România! Un șarpe a instalat panica printre oameni, într-o unitate a gigantului Kaufland.

Vineri, la un raion din magazinul Kaufland din Sfântu Gheorghe, clienţii au avut surpriza să găsească printre cutiile cu roşii cherry un şarpe, informează We Radio.

Potrivit sursei citate, compania a precizat că situaţia a fost remediată la câteva minute după ce a fost semnalată, marfa a fost retrasă, iar zona a fost igienizată, o anchetă urmând să stabilească cum a ajuns şarpele printre produsele de pe raft.

„Situația din magazinul din Sfântu Gheorghe (Covasna) a fost remediată în jurul orei 15,00, la câteva minute după ce a fost semnalată.

Am retras pe loc marfa, am igienizat urgent zona și am restabilit toate standardele igienico-sanitare din magazin.

În urma primelor verificări, am aflat că șarpele ieșise din cutia cu smochine proaspete sosite din Turcia. La raion, legumele și fructele sunt plasate în cutiile în care vin de la furnizor.

Am retras imediat de la comercializare loturile de smochine proaspete din toate magazinele și am contactat furnizorul pentru explicații.

În acest moment, toate cutiile ce provin de la acest furnizor sunt controlate unu la unu, iar smochinele care se vor livra în magazine începând de mâine vor fi sigure.

Am demarat un control amănunțit pe întregul lanț furnizor – magazin. Vă asigurăm de toată implicarea echipelor noastre pentru afla cum s-a întâmplat așa ceva”, a spus Kaufland, conform sursei citate.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare