sursa foto:  aktual24.ro

Alexandru Arșinel reacționează, după ce s-a aflat ce pensie încasează: ‘Am obținut-o muncind. Ar trebui să fiu felicitat’

Actorul Alexandru Arșinel încasează o indemnizație de revoluționar, anuală, de 33.720 de lei. De asemnea, el mai primește o pensie anuală de 73.512 lei.

De asemenea, potrivit declarației de avere din 2020,  el a mai încasat venituri și ca director adjunct al Teatrului Constantin Tănase, însă, prevalându-se de legislația în vigoare, Arșinel nu și-a declarat salariul.

În ceea ce privește pensia sa, Actorul spune că a obținut-o pe merit și că ar trebui să fie felicitat pentru aceasta, în loc să fie criticat.

Este o pensie pe care am obținut-o muncind. Există o indemnizație de merit pe care o dă Ministerul Culturii și eu am o obținut-o. Toate încasările mele sunt justificate oficial. Ele s-au adunat și consider că le merit. Am 82 de ani și în acești ani am obținut o indeminație de merit și o pensie care se situează la un anumit nivel.

Pentru că sunt foarte mulți care nu au obținut aceste merite, li se pare că la mine este exagerat, dar mai sunt și alții.

Dacă răspund și mă justific înseamnă că mă simt vinovat. Eu sunt trecut la pensie cu vreo 70 și ceva de ani de muncă, 20 de ani am fost director și 60 de ani am fost actor, am făcut turnee în toată lumea. Eu cred că ar trebui chiar să fiu felicitat. Mă necăjește că nici la vârsta asta nu sunt lăsat în pace”, a spus Alexandru Arșinel, într-un interviu pentru Antena Stars.

Vezi și

Sălajul pune stăpânire pe MAI! Ministrul de Interne, Lucian Bode, șeful Jandarmeriei, Alin Mastan, și subsecretarul Ovidiu Șandor sunt din Sălaj

Raluca Turcan, anunțul momentului pentru toți pensionarii: Cu cât vor crește pensiile în 2021

Transparența a fost bună doar în campanie! Vicele USR, scandalizat că șeful ANPC face controale la care invită presa!

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare