Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri! Legatura dintre PSD și interlopii din Olt

După ce senatorul PSD, Paul Stănescu a declarat că nu există politicieni din Olt care să aibă relații cu clanurile mafiote din Olt, cu excepția fostului președinte Traian Băsescu, Sorina Matei l-a atac dur, dezvăluind cum stau lucrurile în realitate.

Astfel, Sorina Matei a publicat marți seară un document semnat de Paul Stănescu, pe vremea când acesta era președintele Consiliului Județean Olt, în care se acordă aviz favorabil unei afaceri cu panouri fotovoltaice și ai cărui beneficiari ar fi chiar membri ai clanului Oacă.

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, atacă și el afirmațiile lui Paul Stănescu și susține că toți parlamentarii de Olt ar trebui să se teamă, întrucât DIICOT urmează să-i cheme la audieri în cazul care a îngrozit România.

“Să spui că nu știi cui i-ai dat 17 hectare e foarte complicat. Pe document scrie Oacă. Nu cred că cineva poate să ne prostească în halul acesta. Nu tot poporul e prost. Avem și noi creier. În mod cert, cei din comisie și cel care a semnat (n.r. Paul Stănescu) știau foarte bine că e vorba de clanul Oacă. Reprezentanții Consiliului Județean Olt au văzut toate documentele, iar aceste atribuiri și decizii nu se fac la întâmplare. Să aibă puțină reținere parlamentarii de Olt până vor ajunge la Parchet și vor fi întrebați. Toți parlamentarii de Olt vor fi audiați de către DIICOT. Procurorul de caz va stabili data,” a declarat Alexandru Cumpănașu pentru Libertatea.ro.

 

 

Vezi și:Vești proaste! Ce se întâmplă cu pensiile pentru aceasta categorie de români

Vești importante din partea ANAF! Ce documente sunt necesare pentru a vă recupera banii

EXCLUSIV Autodenunț exploziv. Acuze grave la adresa unui șef din Poliție: ‘Evaziune fiscală’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare