sursa foto:  mediafax.ro

Alexandru Rafila: ‘E evident că o moțiune de cenzură, dincolo de un exercițiu democratic, are ca scop schimbarea Guvernului’

Deputatul PSD Alexandru Rafila, a declarat ”că trebuie să ne dea de gândit serios asupra competenței acestui Guvern”.

 

Alexandru Rafila, despre moțiunea de cenzură inițiată de PSD contra Guvernului Cîțu

 

„Eu nu sunt tensionat și nu am ca scop în viață funcția de premier și nici măcar de ministru, dar încercăm pe cât putem prin bună-credință și prin competență, cred eu, în domeniile pe care le stăpânim foarte bine să schimbăm ceva în societate. Pe de altă parte, e evident că o moțiune de cenzură, dincolo de un exercițiu democratic, are ca scop schimbarea Guvernului.

S-a văzut și la moțiunea simplă împotriva ministrului Ghinea că actuala coaliție nu stăpânește majoritatea. Ei au fost minoritari în sala de vot și, chiar dacă dna președinte de ședință, doamna Prună, a spus că moțiunea a fost respinsă, lucrul acesta va fi hotărât probabil în justiție, că evident au avut mai puține voturi în sală cât moțiunea să fie respinsă.

Deci eu cred că o moțiune de cenzură, mai ales în situația economică și care va fi dublată de aceste bâlbâieli și respingerile repetate ale PNRR… Cred că trebuie să ne dea de gândit serios asupra competenței acestui Guvern”, a declarat deputatul PSD Alexandru Rafila, conform b1.ro.

Vezi și:

Alexandru Rafila, despre impunerea de noi restricții în România: ‘Dacă încep să circule tulpini mutante, care se transmit mult mai ușor, atunci evident nu pot să exclud o astfel de situație’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare