sursa foto:  jurnalul.antena3.ro

Alexandru Rafila: ‘La ministerul Sănătății, se fac multe abuzuri, se fac tentative de schimbare la Institutul Național de Sănătate Publică’

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), susține că ministerul Sănătății vrea să preia controlul asupra Institutului Național de Sănătate(INS). Este un institut care spune adevărul și care a contrazis ministerul de mai multe ori.

”Așa se fac lucrurile la Ministerul Sănătății, se fac multe abuzuri, se fac tentative de schimbare la Institutul Național de Sănătate Publică. Nu se face un concurs, se face un concurs la care se verifică niște dosare. Acest institut este profesionist, spune adevărul, de multe ori propunerile și excesele de la Ministerul Sănătății au fost contrazise. Vor să pună o persoană, adică pe consilierul ministrului Voiculescu”, a declarat Alexandru Rafila, la Aleph News.

Alexandru Rafila, despre cel de-al treilea val al pandamiei:

”Vom intra într-o perioadă reală de descreștere a cazurilor confirmate. Mai așteptăm încă o lună. Mă uit la ce se întâmplă în spitale și când vor scădea sistematic numărul de cazuri internate și la ATI va fi bine”, a spus reprezentantul OMS în România.

Alexandru Rafila a abordat și subiectul pașaportului verde.

”Corect este să existe o facuilitate, dar nu trebuie să existe discriminare. Singurul lucru este să se testeze cei care nu se vaccinează”, a spus deputatul, la emisiunea Marius Tucă Show, informează alephnews.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare