sursa foto:  mediafax.ro

Alianța USR-PLUS, transformată în afacere de familie! Liderul care și-a inclus mătușa în schemă

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni ai USR-PLUS a transformat alianța în afacere de familie.

Concret, deputatul Cossette Chichirău a stabilit sediul Uniunii Salvați România în apartamentul mătușii sale.

Chichirău a decis nici mai mult nici mai putin sa faca sediul organizatiei judete intr-un apartament al matusii sale, Elisabeta Chichirău, din zona centrala.  Astfel, apartamentul aflat la etajul opt dintr-un bloc de pe strada Costache Negri a devenit sediul filialei judetene de partid conduse de Chichirău.

De mentionat, ca pe aceeasi adresa, apartamentul matusii, are trecut domiciliul personal si Cosette Chichirau. Pentru a putea controla mult mai usor tot ceea ce se intampla in partid, Chichirau a hotarat ca nimeni sa nu poata avea acces la actele filialei, mai ales la cele contabile. Tocmai de aceea a decis ca documentele venite pe adresa filialei sa ajunga la matusa sa in apartament, scrie bzi.ro.

„Obiectul contractului consta in darea in folosinta pentru stabilire sediu pentru Filiala judeteana Uniunea Salvati Romania Iasi si desfasurare activitate, conform actului constitutiv a imobilului din strada Costache Negri, nr.35, bloc A1, etaj 8, Ap 48, judet Iasi, camera de zi in suprafata de 14,4 metri patrati (…)”, se arata in contractul de comodat incheiat intre parti.

Conform sursei citate, pentru a avea acces la tot ceea ce se intampla in filiala USR Iasi, Chichirau a decis sa tranforme apartamentul matusii in sediul partidului. Documente, acces, contracte, facturi, totul a ajuns sa treaca prin acel apartament situat la etajul opt al blocului din zona centrala. Si asta nu este tot ceea ce se intampla in filiala ieseana a USR Iasi. Cosette Chichirau a decis sa-si rasplateasca omul de incredere pe banii celor de la partid. Asa se face ca masina condusa de tanarul Filip Havarneanu are toate deconturile facute pe sediul USR. Masina marca Renault Clio a fost trecuta in comodat USR Iasi, iar acum tanarul presedinte al filialei municipale plateste benzina si reparatiile pe banii partidului. Contractul a fost incheiat chiar inainte ca Havarneanu sa devina presedintele filialei municipale a USR si este valabil pana in luna iulie a acestui an. Cu alte cuvinte, acesta a trecut masina pe USR Iasi la indemnul lui Chichirau si poate deconta totul pe banii celorlalti membri din filiala fara sa fie luat la intrebari.

Vezi și

EXCLUSIV Acuzații-dinamită la adresa giganților de pe piață: ‘Suprataxează românii din cauza bonurilor de masă’

Cine este, de fapt, Tudor Biaciu, cel care a făcut declarații explozive despre ‘clanurile’ din sistemul bugetar – Mafia fondurilor europene

Vești pentru toți angajații! Veți primi compensații dacă lucrați în această zi

Sursa foto: bzi.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare