sursa foto:  oradestiri.ro

Alina Vidican, fosta soție a lui Borcea – de nerecunoscut! Cât au costat-o operațiile estetice

Cristi Borcea nu prea a avut noroc în Justiție, dacă stăm să analizăm ultimele sentințe date de judecători, însă este foarte curtat când vine vorba de femei chiar și în penitenciar.  Închis fiind, a reușit performanța de a face doi copii, de a divorța o dată și de a planifica următoarea nuntă.

Însă ultima despărțire a lăsat urme adânci în inima celei cu care să căsătorise doar în urmă cu câțiva ani. Alina Vidican vrea să pară că și-a revenit după separarea de Borcea, doar că acțiunile acesteia o contrazic.

Vezi și Surpriză! Cu cine a petrecut EBA Revelionul?

Aceasta s-a vopsit blondă, ca și Valentina Pelinel, actuala iubită a fostului soț, și și-a făcut o serie de operații estetice al căror preț ar atinge aproape 100.000 de euro.

vidican2

Așadar Alina și-a înlocuit silicoanele cu unele mai mari, și-a facut rinoplastie și și-a ridicat, estetic, buricul, ea considerând ca cele două nașteri i-au afectat corpul. În plus, potrivit Wowbiz, și-ar fi mărit și posteriorul, interventie care ar fi costat in jur de 10.000 de euro.

Ultimele fotografii, postate în perioada sărbătorilor, o arată pe Vidican, umflată la față, semn că aceasta a intervenit și asupra pomeților, fie prin injecții cu acid hialuronic, fie prin injectarea cu grăsime proprie luată de pe burtă.

Vezi și Incredibil! Unde locuiește „miliardarul fără chip” al României, patronul RCS & RDS

Cert este că acum fosta soție a lui Cristi Borcea arată complet diferit și este mai săracă cu aproximativ 100.000 de euro pe care i-a investit în operații estetice.

vidican1

Sursa foto: wowbiz.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare