sursa foto:  iqool.ro

Americanii au aflat totul! Câți bani va primi Simona Halep de la Nike

Simona Halep joacă de la începutul acestui an fără sponsor tehnic. A doua jucătoare a lumii şi-a reziliat contractul cu cei de la Adidas și este pe punctul de a semna cu un nou sponsor. Simona nu a făcut public noul contract, dar vom afla alegerea sa peste câteva zile.

Simona ar fi ajuns la un acord cu Nike, brand cu care Șarapova se află în ultimul an de contract. Potrivit americanilor, jucătoarea ar fi primit din partea sponsorului puțin peste 2 milioane de dolari. mai exact, 1, 7 milioane de euro.

„Tennis World USA”, o cunoscută publicaţie de specialitate din Statele Unite, notează că Halep va primi de la Nike cu peste 800.000 de dolari faţă de cât încasa de la Adidas, fostul sponsor care nu i-a satisfăcut noile pretenţii româncei. În articolul numit „Dezvăluire: Simona Halep are un nou sponsor”, jurnaliştii americani au scris: „Cel mai probabil, Halep va primi peste 2 milioane de dolari de la Nike

Nike îi mai sponsorizează pe Nadal și Federer.

Vezi și Lovitură usturătoare pentru șoferi: Pentru ce riscă, mai nou, închisoarea

EXCLUSIV! Guvernul lovește puternic în medici! Adevărul despre banii de salarii! Medicii care vor ajunge să câștige sub o femeie de serviciu

Declarații uluitoare ale economiștilor FMI: “Vârsta de pensionare sa fie prelungită din cauza riscului de a trăi mai mult decât era de așteptat”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare