sursa foto:  playtech.ro

ANAF pregătește noi investiții! Mutare prevăzută în PNRR

Agenția Națională de Administrare Fiscală informează cetățenii că  participă la sesiunea „Drumul de la ghișeu la digital în administrație”, în cadrul RBL Summit 2022.

Printre altele, ANAF va aduce în discuție investițiile în noua platformă pentru portal și Spațiul Privat Virtual, termenele și obligațiile prevăzute de PNRR, precum și alte proiecte aflate în implementare la nivelul ANAF (E-factura și E-transport).

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) continuă parteneriatul cu mediul de afaceri, prin participarea, în data de 18 mai, la o sesiune de dezbateri cu tema „Drumul de la ghișeu la digital în administrație”.

Reprezentanții ANAF vor răspunde la întrebările participanților cu privire la serviciile oferite de ANAF, respectiv Spațiu Privat Virtual, Call – Center, Programări online etc.

Totodată, la eveniment vor fi aduse în discuție și investițiile în noua platformă pentru portal și Spațiul Privat Virtual, termenele și obligațiile prevăzute de PNRR, precum și alte proiecte aflate în implementare la nivelul ANAF (E-factura și E-transport).

Evenimentul este organizat în cadrul summitului Romanian Business Leaders, cu tema „Inevitabil digital și verde”. Aflat la cea de-a X-a ediție, summitul își propune o serie de discuții despre revoluția digitală și tranziție verde, cruciale într-o societate care avansează în ritm exponențial”, transmite ANAF.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare