sursa foto:  profimedia

Analistul politic Bogdan Chirieac: ‘Eu am votat Klaus Iohannis. L-am văzut ca pe noul Carol I al României sau Ferdinand I de România’

Analistul politic Bogdan Chirieac și Cozmin Gușă au vorbit, despre președintele Klaus Iohannis.

„Eu am votat Klaus Iohannis. Mi-am asumat. În 2014, când începuse războiul româno-român, care s-a dovedit un mare deserviciu pentru Ponta, dar atunci nu o vedeai așa, mai ales că Ponta nu avea experiența uriașă de astăzi, l-am văzut pe Klaus Iohannis ca pe noul Carol I al României sau Ferdinand I de România. Eu am zis că vine, se așează la Palatul Cotroceni, și spune: În doi ani, vreau să merg pe autostradă, de la București la Sibiu, în două ore. Și această autostradă se construiește. Ai înțeles, Ponta? Că era premier. Anul următor, să zică: dar eu vreau să merg la Sibiu și prin Brașov”, a zis Bogdan Chirieac.

„Trebuie să recunoști: faptul că e un etnic german în fruntea României ne-a ajutat enorm în plan internațional. Să-i dăm Cezarului ce e al Cezarului”, a spus Bogdan Chirieac.

„Un politician, indiferent de locul în care este pus, este un mai mare sau mai mic manager. Îl judeci după rezultatele lui. El nu este un rege, nu este Charles”, a zis Cozmin Gușă.

„Este un rege pentru cinci ani”, a comentat Bogdan Chirieac. „Da, dar ar trebui să fie și manager. Adică de la un președinte cerem management politic de nivel superior, cum face un CEO de companie”, a mai zis Cozmin Gușă.

„Mie nu-mi vine să cred că s-a lăsat atras Iohannis în jocurile pe care le făcea Traian Băsescu, de la care nu aveam nicio pretenție”, a subliniat Bogdan Chirieac, conform dcnews.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare