sursa foto:  digi24.ro

Andrei Caramitru i-a fixat obiectivul lui Nicușor Dan: ‘Să ajungă la pușcărie. Atât’

Andrei Caramitru a revenit! Caramitru Jr. pare că i-a fixat obiectivului lui Nicușor Dan, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei.

Acesta susține că, dacă ar fi în locul lui Nicușor Dan, le-ar promite bucureștenilor că va face un singur lucru: să o bage la pușcărie pe Gabriela Firea, împreună cu toți oamenii săi.

Dacă as fi in locul lui Nicușor Dan – as anunța ceva AZI. Primul contract semnat va fi cu o firmă străină, total independentă și imposibil de influențat, care sa facă un audit anti-coruptie in PMB. Toate contractele luate la puricat, identificat circuitul banilor. Raportul va fi făcut public. Și – pe baza asta – TOȚI din administrația Firea in frunte cu panarama, cu țața penală, cu rebutul ăsta de om, o să ajungă la pușcărie.

Atât. Aș promite ca voi face totul sa o bag in pușcărie și pe ea și pe toți din jurul ei. Ca o sa plăteasca pentru tot ce a făcut împotriva oamenilor din orașul ăsta distrus și furat”, scrie, pe Facebook, Caramitru Jr.

Vezi și

Horă între un candidat PNL, un fost șef ‘Doi și-un sfert’ și cumetrii lui Emi Pian! Legături-dinamită

EXCLUSIV Controverse în privința transformării medicilor veterinari în polițiști: ‘Mi se pare o lipsă de respect față de polițiștii care au făcut o școală’

Dezbatere cu scântei la Ministerul de Interne! ‘Cum stabilește milițianul?’, ‘Pentru a vă dovedi că nu suntem milițieni’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare