angi serban

sursa foto:  dcnews.ro

Angi Șerban a spus tot! Ce a pățit celebra protestatară #Rezist

Angela Șerban, celebra protestatară #Rezist, a făcut o dezvăluire incendiară! De profesie jurist, Angi Șerban a declarat că protestatarii din Piața Victoriei au amenzi uriașe.

Se află printre manifestanții care au avut deseori de furcă cu jandarmii, fapt ce i-a adus 12 amenzi în valoare totală de 15.000 de lei.

„De profesie sunt jurist. De proteste m-am apucat după Colectiv. M-am revoltat imediat după incendiu, atunci s-a făcut declicul la mine”, a afirmat Șerban.

Totodată, Angi Șerban a mai spus că amenzile protestatarilor #Rezist se ridică la o sumă uriașă. Aceștia au de achitat, în total, 200.000 de lei, însă niciunul dintre #rezistenți nu are gând să plătească amenzile.

„Tocmai mi-a adus avocatul desfășurătorul. Am în jur de 12 amenzi, poate chiar 13, în valoare de 15 mii de lei. Numai două dintre ele sunt de câte 3 mii de lei fiecare. Suntem peste 60 de persoane cu două miliarde de lei vechi, 200 de mii de lei amenzi încasate de la Jandarmerie în nici doi ani de proteste. Este o sumă aberantă. Nu avem de gând niciunul dintre noi să plătim, o să le contestăm în instanță”, a afirmat, la Digi24, Angela Șerban.

Mulţi protestatari au acum somaţii de la Fisc, să plătească teancurile de amenzi pe care le-au primit.

Vezi și SURSE O nouă lovitură grea încasată de cel mai temut interlop din România! Autoritățile au lansat ofensiva împotriva sa

O nouă lovitură dată de familia Pavăl-În ce afacere s-a implicat moștenitoarea imperiului DEDEMAN

Modificări BOMBĂ în noua Lege a Pensiilor-Ce se va întâmpla cu pensia de invaliditate

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare