sursa foto:  stiripesurse.ro

Anunț de ultim moment al Olguței Vasilescu! ‘PSD a semnat’

Partidul Social Democrat și Partidul Ecologist Român au semnat astăzi un protocol de colaborare în Dolj.

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a făcut anunțul în urmă cu câteva minute, pe o rețea de socializare.

Din nou, eu și Antonie Solomon vom promova proiecte comune pentru Craiova, după ce, azi, PSD a semnat un protocol de colaborate cu PER.

Cu ocazia conferinței de presă, cred că am pus capăt și zvonurilor desuete care au tot circulat prin campanie: nu voi fi pe lista de parlamentari a PSD, deci rămân următorii patru ani primar, Antonie Solomon nu rămâne viceprimar și nici nu candidează la parlamentare de la PSD sau PER, ci devine vicepreședinte al Consiliului Județean.

Cu siguranță, însă, ne veți vedea împreună prin cartiere și ne vom susține reciproc proiectele. Prin această colaborare vrem doar să câștige Craiova!”, a transmis Olguța Vasilescu.

Organizația Județeană Dolj a Partidului Social Democrat a semnat, joi, 15 octombrie 2020, un protocol de colaborare cu Partidul Ecologist Roman – Filiala Dolj, prin care cele două structuri se angajează să se susțină reciproc, pentru buna desfășurare a activității în administrația publică locală.

Conform prevederilor documentului, cei doi parteneri vor conlucra în vederea asigurării majorității în plenul Consiliului Județean, acolo unde alianța electorală PSD+ALDE Dolj a câștigat la alegerile locale 16 mandate, precum și funcția de președinte, în persoana lui Cosmin Vasile, în timp ce PER a obținut 2 mandate. De asemenea, fiecare dintre cele două formațiuni politice urmează să propună câte un consilier județean pentru funcția de vicepreședinte.

În ceea ce privește Consiliul Local al Municipiului Craiova, protocolul stabilește faptul că PSD și PER își vor acorda întreaga susținere pentru proiectele avansate de către executivul condus de primarul Lia Olguța Vasilescu.
Totodată, documentul cuprinde prevederi privind colaborarea între reprezentanții celor două formațiuni politice la nivelul celorlalte consilii municipale, orășenești și comunale din județul Dolj, pentru a asigura buna derulare a tuturor investițiilor și inițiativelor care pot contribui în mod substanțial la dezvoltarea comunităților locale”, este mesajul făcut public de Biroul de presă al PSD Dolj.

Vezi și

EXCLUSIV Războiul continuă! Gheorghe Piperea confirmă: Domnul Tudorache va face apel!

EXCLUSIV Guvernul Orban lasă o portiță larg deschisă STS-ului! Serviciul ar putea să aibă acces la contractele de muncă ale bugetarilor

Gheorghe Piperea, reacție pentru Bugetul.ro, după ce judecătorii au amânat pronunțarea în scandalul Clotilde Armand-Dan Tudorache

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare