sursa foto:  Facebook

Anunț făcut de Mihai Tudose! ‘E o glumă’

Fostul premier Mihai Tudose spune că membrii Pro România care vor intrarea la guvernare cu actualul premier ar trebui să-și facă un „consult la cap” și zice că-i este milă de PSD că a ajuns să aibă un candidat la prezidențiale ca Viorica Dăncilă.

Tudose le transmite celor de la PSD să-i scrie lui Moș Crăciun mai bine, pentru că este exclus ca Pro România să o susțină pe Dăncilă la Guvern și la Cotroceni.

„Intrarea la guvernare cu Dăncilă premier e o glumă, e un subiect despre care nu se poate discuta, că nu există. E hilar, absolut hilar. Eu nu cred că odată cu plecarea lui Dragnea, Dăncilă a învățat să conjuge.

E tot cu orice om îi este frică, e aceeași. Ei pot să propună, în regulă, foarte bine. Poate îi scriu și lui Moș Crăciun, ei încă cred că există. Nu se poate, nu există așa ceva. Sunt convins că lor le-ar plăcea să intrăm la guvernare, au în cap chestia asta să-l scoată pe Tăriceanu de la guvernare și să ne bage pe noi.

Iertați-mă, eu nu văd un membru Pro România să accepte să fie ministru într-un Guvern al lui Dăncilă. Plecăm acasă toți. Dacă ar fi un membru Pro România care ar accepta chestia asta cred că ar trebui să îi facem un bine să îl ducem la un consult la cap.

Nu poate nimeni să mă forțeze să fiu pro-Dăncilă și Guvernul PSD. Dacă doream să susțin PSD nu mai plecam din PSD, stăteam acolo”, a spus Mihai Tudose, potrivit stiripesurse.ro.

Vezi și

SURSE Klaus Iohannis a bătut palma în secret! Lovitură pentru Dan Barna – Mutarea care scoate din joc USR-PLUS-ul

Vești importante despre pensii! Ce puteți face din 2021

EXCLUSIV Înainte de CEx-ul PSD, un greu al partidului merge pe mâna Vioricăi Dăncilă: O văd candidat la prezidențiale

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare