sursa foto:  dcnews.ro

Anunțul CNAIR! Când va fi gata ‘Autostrada Litoralului’

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avizat studiul de fezabilitate pentru Alternativa Techirghiol, cunoscută și ca „Autostrada Litoralului”.

 

Așadar, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avizat studiul de fezabilitate pentru „Autostrada Litoralului”. Aceasta va fi un drum de mare viteză, care va porni de pe A4.

De asemenea, va lega stațiunile Eforie, Techirghiol, Tuzla, 23 August și Costinești. Drumul se va opri undeva în dreptul stațiunii Olimp. Astfel, turiștii care vor dori să meargă către Mangalia sau Vama Veche, vor avea la dispoziție DN39.

Amintim că drumul va fi un ajutor binevenit, în contextul în care șoferii pierd în trafic ore în șir, între Eforie și Costinești. În mod normal, timpul parcurs ar trebui să fie de doar 20 de minute.

Rămâne de văzut când vor fi derulate lucrările pentru autostradă. În teorie, acestea ar trebui să dureze 36 de luni. Proiectul este finanțat din fonduri europene nerambursabile. Valoarea totală se ridică la suma de 4,8 miliarde de lei.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare