sursa foto:  www.zumzi.com

Apare un nou lanț de magazine în România! Gigantul care își pregătește intrarea pe piață

Pe piața din România se pregătește să intre un nou lanț de magazine. Este vorba despre retailerul polonez Wittchen, care este prezent deja pe mai multe piețe europene.

Wittchen va deschide primul magazin din România în centrul comercial ParkLake, din Capitală.

Wittchen a închiriat un spațiu în acest centru, tranzacția fiind intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, cea care a anunțat intrarea pe piață a lanțului de magazine.

Ce a spus Daniel Andruszkiewicz, Director Comercial Wittchen:

„Planurile noastre de afaceri și expansiune în România presupun deschiderea de magazine în cele mai performante centre comerciale din țară, deoarece recunoaștem oportunitățile, trebuie să fim brandul numărul 1 în ceea ce privește vânzarea de bunuri premium la prețuri accesibile.

Rezultatele obținute de e-shop-ul nostru, www.wittchen.ro (deschis anul trecut în decembrie), arată că există un spațiu semnificativ pentru sortimentul nostru pe piață. Mai mult, suntem prezenți și pe 39 de piețe din Europa (Amazon, Zalando etc) cu gama noastră de produse, în timp ce căutăm noi oportunități de promovare și extindere a brandului nostru pe continent”.

Ce a transmis Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox:

România este o piață atractivă pentru retailerii din Europa Centrală și de Est, într-o regiune în care antreprenorii locali au reușit să construiască branduri puternice, cu prezență activă pe tot continentul, inclusiv în România.

În doar câțiva ani, grupurile mari de retail, în special cele din Polonia, au devenit jucători importanți pe piața din România. Acest succes încurajează alte companii, care nu sunt încă active în țară, să-și extindă afacerile în această parte a Europei, iar Wittchen este doar unul dintre aceste exemple”.

Wittchen are deja magazine în Polonia (97), Cehia (7) și Ungaria (3), 10 magazine în regim de franciză în Ucraina și se laudă, totodată, cu magazine on-line în mai multe țări europene.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare