sursa foto:  stirileprotv.ro

Apelul ministrului Muncii, Marius Budăi! Le cere angajatorilor să le ofere mai multe oportunități de muncă persoanelor cu autism

Într-un mesaj postat pe pagina de socializare, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, face apel la angajatori.

De Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului, Marius Budăi afirmă că este important să le fie oferite mai multe oportunități persoanelor cu autism, inclusiv în piața muncii.

Apelul ministrului Muncii, Marius Budăi:

Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului
Duminică, 2 aprilie 2023

Această zi este dedicată persoanelor cu autism, dar și familiilor lor, care zi de zi fac eforturi uriașe pentru a le ajuta să se integreze în societate.

Persoanele cu autism au un potențial enorm, majoritatea având calități vizuale, artistice sau intelectuale remarcabile. O societate cu adevărat accesibilă înseamnă recunoașterea acestor abilități și susținerea acestor persoane pentru a-și manifesta și folosi aceste resurse valoroase pe care le au.

Astăzi, de Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului, încurajez instituțiile publice și companiile private să se gândească mai mult la modul în care privesc persoanele cu autism, să-și facă timp să afle mai mult despre potențialul lor și să le dea șanse reale la o viață normală. Este important să oferim mai multe oportunități persoanelor cu autism, inclusiv în piața muncii”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare