sursa foto:  cijeurope.com

Ar fi o adevărată salvare pentru românii cu rate! O nouă lege i-ar putea scăpa de pierderea apartamentelor

Fără îndoială, dacă va fi pusă în practică, această lege ar reprezenta o adevărată salvare pentru românii cu rate! O nouă lege i-ar putea scăpa de pierderea apartamentelor.

Senatorul Daniel Zamfir a depus, la Senat, un proiect de lege prin care românii care nu-și mai pot plăti ratele la bănci, prin programul „Prima Casă”, să poată apela la darea în plată.

Parlamentarul vrea ca imobilele luate prin programul „Prima Casă” să poată fi date înapoi daca oamenii nu mai pot plati ratele, în condiţiile în care ROBOR a crescut semnificativ în ultimele luni, informează Antena 3.

„Sunt peste 230 de mii de contacte, debitorii care din cauza ROBOR care a crescut. Ce facem în situația în care un debitor nu mai poate plăti? Pierde casa și va fi urmărit si de ANAF pentru garanție. Dobânda e de 18 la sută. Deci va fi în situația mai dificilă decât în condiții normale. Dacă darea în plată a avut ca și consecință reechilibrarea unui contract, de ce nu s-ar aplica si la „Prima Casă”?”, a declarat Zamfir, la Antena 3.

Vezi și În aprilie au demarat lucrările! Un gigant german creează o mare fabrică în România – Investiție grandioasă

EXCLUSIV! Cozmin Gușă dezvăluie dacă va reintra în politică, în ce partid, dar și când va fi debarcat Ludovic Orban de la șefia PNL

EXCLUSIV! Răspunsuri NEAȘTEPTATE din partea lui Cozmin Gușă! De cine îi este milă, cine este cel mai inteligent politician din România și care este cea mai mare nerealizare a sa

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare