sursa foto:  erosbonazzi.altervista.org

Ar putea începe revoluția în Rusia! Rușii nu vor să meargă la război în Ucraina: ‘La naiba! Haideți să ieșim în stradă! Poate că Putin și deputații vor intra în război?’

După anunțul președintelui rus Vladimir Putin cu privire la mobilizarea parțială a populației, pe rețelele de socializare, rușii au început să critice masiv regimul de la Kremlin.

Imediat după discursul lui Putin, pe canalele rusești de Telegram au apărut sute de comentarii care cer trimiterea la război a deputaților și a președintelui însuși. Mulți au mai scris că au prevazut decizia și armata lor nu este atât de puternică pe cât se spune la televizor, potrivit ziare.com, citează Stiripesurse.ro.

Poate că Putin și deputații vor intra în război?”, „Toți vom fi trimiși acolo!”, „La naiba! Haideți să ieșim în stradă!”, „Vova, fă-ne o favoare: mori”, „Mergi tu în tranșee”, au scris utilizatorii.

Oamenii încă nu înțeleg cine va fi trimis la război, dar comentatorii a ajuns la aceeași concluzie – mai devreme sau mai târziu toată lumea va fi mobilizată.

Cel mai groaznic este că această măsură nu va ajuta”, „Nimeni nu mi-a atacat țara!”, „Ce ar trebui să apărăm?” – scriu rușii.

Mulți au menționat chiar sloganul „Fără război!”, pentru ca părinții și soții lor să nu fie luați la război și au întrebat dacă este posibil să plece în străinătate. În comentarii au fost cei care au continuat să scrie despre „victorie” și „succes”.

Putin a anunțat că bărbații în rezervă vor fi mobilizați, iar scopul „operațiunii speciale” ar fi doar Donbasul.

Vezi și:

Ar putea începe un război de proporții? Vladimir Putin atenționează Occidentul: ‘Nu este o cacealma! Noi vom utiliza cu siguranță toate mijloacele de care dispunem pentru a proteja Rusia și poporul nostru’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare