sursa foto:  mediafax.ro

Arde USR-PLUS, după ce a făcut blat cu PSD! ‘De ce este bine să votați pe oricine altcineva decât pe soțul dvs.’

E un scandal uriaș în interiorul USR-PLUS, după filiala Vâlcea a rupt pactul cu PNL și a făcut un blat cu PSD.

Sâmbătă, 19 iunie, vor avea loc alegeri în USR-PLUS Vâlcea, iar unul dintre candidați, Mihail Andrei Cismaru, îi cere vicepreședintelui de filială, Georgiana Gheorghiu, să-și trădeze soțul, pe viceprimarul Andrei Gheorghiu, cel care ar fi făcut blatul cu PSD, PER și cu primarul Mircia Gutău.

Cismaru îi transmite Georgianei Gheorghiu care soțul său are cariera politică terminată și îi solicită să voteze pe oricine altcineva la alegerile de duminică, în afară de soțul său.

„Ref: alegeri filiala județeana USR Valcea
Stimata doamna Georgiana Gheorghiu,

Mă adresez dumneavoastră, deși nu este foarte elegant, in calitatile pe care le aveți de vicepreședinte de filiala, sotie de viceprimar/ președinte/candidat, delegat elector și organizator de alegeri.

Cum orice joc trebuie jucat pentru a castiga mă conformez regulilor. Manualul de joc spune că trebuie să câștig undeva in jur de 50 de delegați din cei 114 aleși de dvs. Controlați in mod direct aproximativ 38 din Râmnic. Mă adresez dvs pentru a va explica de ce este bine să votați pe oricine altcineva decât pe domnul Gheorghiu, soțul dvs, cu care împărțiți lista de delegați electori.

In primul rand domnul Gheorghiu nu și-a dorit să fie viceprimar dar a rămas cu asta când a fost invalidat de comisia de integritate și împiedicat să candideze la deputăție. Este viceprimar, deși nu are competența și calitățile necesare și nici program. După câteva luni in care tacut mâlc in umbra lui Pârvulescu, s-a trezit și, pentru că nu a înțeles pe ce lume se afla, a defectat și s-a alăturat PSD/PER.

Soțul dumneavoastră are cariera politică terminată de la momentul invalidării. Nu poate însă pierde funcția de viceprimar și se poate bucura de aceasta încă 3 ani. Daca dvs alegeti orice alt candidat la presidentia filialei veți avea la conducere pe cineva care are competenta să-l ajute pe dnul Gheorghiu să-și construiască un program și să se apere de el însuși.

Ganditi-va bine și alegeți cu mintea!”, este mesajul lui Cismaru.

Vezi și Ruptură în Coaliția PNL-USR-PLUS! Partidul lui Barna și Cioloș a făcut blat cu PSD!

Mihail Andrei Cismaru este cel mai proaspăt dintre candidații care și-au oficializat intenția de a prelua conducerea organizației vâlcene a USR-PLUS. Acesta și-a anunțat public planul printr-o virulentă postare pe o rețea de socializare în care acuză fără menajamente transformarea organizației într-o anexă a familiei Gheorghiu. Alegerile pentru fotoliul ocupat momentan de către viceprimarul Râmnicului, Andrei Gheorghiu, se vor desfășura sâmbătă, 19 iunie 2021, fiind organizate într-un context extrem de sensibil pentru USR-PLUS Vâlcea după mai multe săptămâni cu acuzații și reproșuri pentru liderul actual, scrie Curierul.ro.

Mihail Andrei Cismaru este fiul șefului CCI Vâlcea, Valentin Cismaru.

Vezi și USR-PLUS s-a adaptat rapid! Muncă la negru și detașări pe posturi fictive într-o administrație comandată de partidul lui Barna și Cioloș

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare