sursa foto:  Evenimente Constanta

Argumentele judecătorului Cristi Danileț împotriva lui Liviu Dragnea și a ministrului justiției

Cristi Danileț reacționează în urma creșterii cazurilor de infracțiuni cu violență.

Judecătorul Cristi Danileț s-a dezlănțuit după de o tânără din Timișoara, angajată a unui cazino, a fost snopită în bătaie de un client nervos că pierduse bani la jocuri de noroc. Tânăra a fost lovită cu sălbăticie cu un scaun. Oamenii legii l-au reținut pe bărbat în scurt timp, relatează stiripesurse.ro.

„Probabil că dacă spun că în ultimii cinci ani au crescut infracțiunile cu violență în România, dar legiuitorul a scăzut cuantumul pedepselor și a crescut numărul de liberări condiționate date de judecători din cauza legii recursului compensatoriu, nu interesează pe nimeni. Și totuși, în timp ce ministrul de externe se plânge de supraîncărcarea penitenciarelor, ministrul justiției vrea compensări pentru cei condamnați, președintele Camerei Deputaților vorbește de mii de condamnați nevinovați, noi – magistrații – vedem zilnic în dosare ceea ce dvs, publicul, vedeți pe aceste înregistrări. Și constatăm că NIMENI NU VORBEȘTE DE VICTIME!

Poate de acum ar trebui să publicăm și noi, după ce hotărârile noastre rămân definitive, astfel de înregistrări: să vedeți sub ochii dvs. cum semeni de ai noștri sunt omorâți, bătuți, tâlhăriți, violați.

Cifrele aproximative de deținuți aflați acum în penitenciare: pentru omor sunt 6000, pentru ucideri din culpă și lovituri cauzatoare de moarte sunt 350, pentru loviri și vătămări sunt 500, pentru tâlharie sunt 1400, pentru viol sunt 2000, pentru trafic de persoane sunt 1000. Evident, nu intră aici cei eliberați și cei condamnați la pedepse cu suspendare”, scrie Cristi Danileț pe Facebook.

Vezi și

De necrezut! Unde ar locui tatăl premierului Viorica Dăncilă (foto) – Imagini incredibile

Atomica a fost lansată! Viorica Dăncilă ar urma să-l trădeze pe Liviu Dragnea – Mișcare făcută pe la spate

Vești proaste pentru toți abonații telefoniilor mobile! Ce mare lovitură le pregătesc RCS-RDS, Vodafone, Orange și Telekom clienților lor 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare