festival maraton teatru

sursa foto:  Facebook

Astăzi se dă startul Festivalului Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe (PROGRAM)

Astăzi, 17 septembrie, începe cea de a VI-a ediție a Festivalului Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe, care va dura până în data de 2 octombrie și care va reuni peste 40 de spectacole din toată țara, se arată într-un  comunicat al organizatorilor.

PROGRAM:

program

Selecția spectacolelor a fost făcută de un juriu format din Monica Andronescu, Oltița Cântec, Oana Cristea Grigorescu, Cristiana Gavrilă și Cristina Rusiecki.

Ediția din acest an a Maratonului Teatrului Independent va avea patru secțiuni — Competiție, One Drama, Indie Gold și Serile Teatrului Studențesc.

Potrivit organizatorilor, la secțiunea ”Competiție” vor fi prezentate cele mai valoroase și originale 22 de spectacole de teatru independent din stagiunea 2015 — 2016, în timp ce în secțiunea ”One Drama” va fi oferită o selecție a celor mai bune monodrame ale ultimilor ani.

Vezi și:

Cine a inventat cifra ZERO

Vinetele albe cuceresc piața din România! De ce sunt recomandate?

Secțiunea ”Indie Gold” conține o selecție a celor mai reprezentative spectacole „făcute vreodată” în teatrul independent, iar la secțiunea ”Serile Teatrului Studențesc” vor fi prezentate cele mai apreciate show-uri ale absolvenților de teatru dedicate publicului tânăr.

Juriul de premiere îi va avea în componență pe Maria Zărnescu (critic de teatru), Nicoleta Lefter (actriță) și Bobi Pricop (regizor). Aceștia vor acorda șapte premii celor mai bune spectacole din secțiunea „Competiție”.

Intrarea va fi liberă pentru studenți și elevi (în limita locurilor disponibile), cu precădere la spectacolele din „Serile Teatrului Studențesc” care le sunt special dedicate.

Teatrele partenere din acest an sunt: UNTEATRU, Teatrul de Artă București, POINT, Teatrul Luni de la Green Hours, Teatrul Act și Centrul de Teatru Educațional Replika. Alături de acestea în festival se vor regăsi și locații noi și neconvenționale.

Biletele la spectacole pentru toate secțiunile se pot achiziționa de pe platforma mystage.ro sau în ziua spectacolului de la teatrul partener.

Citește și:

Guvernul la raport. Măsuri luate pentru reducerea birocrației

Îți place berea? S-a inventat…

Fermierii vor revizuirea Constituției. Ce vor să se schimbe?

O DJ-iță topless, concurentă la Vocea României. Cât câștigă din mixat?

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare