sursa foto:  digifm.ro

Atac de ultimă oră la Ludovic Orban! USR-PLUS îi cere să retragă doi oameni din cursa electorală

Preșdintele USR București, Claudiu Năsui, a lansat un atac de ultimă oră la adresa PNL și a președintelui liberalilor, Ludovic Orban.

Năsui îi cere lui Orban să-i retragă din cursa pentru primăriile de sector din București pe Dan Cristian Popescu și pe Dan Croitoru.

USR-PLUS își dorește candidați comuni curați pentru București.

Putem împreună să scăpăm Bucureștiul de PSD?

Dacă domnul Orban crede într-adevăr că “singurul adversar este PSD”, PNL nu trebuie să insiste asupra unor persoane care au avut legături directe și puternice cu PSD în ultimii 15 ani.

Nu este rezonabil ca PNL să condiționeze unitatea de susținerea unor politicieni care au avut cârdășii profunde cu PSD.

Cele mai mari piedici pentru candidaturi comune la București sunt candidaturile potențiale ale domnilor Dan Cristian Popescu și Dan Croitoru.

Domnul Dan Cristian Popescu a strâns o avere fabuloasă de când lucrează în primărie și are legături strânse cu PSD. Conduce primăria sectorului 2 din funcția de viceprimar al domnului Toader, primar PSD. Și a format și coordonat majoritatea PSD-PNL în Consiliul Local sector 2.

Domnul Dan Croitoru, de asemenea, s-a afirmat prin faptul că a fost un mare susținător al domnului Vanghelie (PSD) în Consiliul Local sector 5. Astfel a devenit viceprimar și mâna dreaptă a domnului Vanghelie.

Fără astfel de candidaturi, negocierile pentru candidați comuni se pot finaliza rapid. Punem doar condiții de bun simț. Genul acesta de candidați nu sunt „adversari ai PSD”, dimpotrivă s-au dovedit a le fi prietenii lor buni și loiali.

Înțelegem să negociem orice dar nu principii. Nu vom negocia niciodată în dauna oamenilor.

Obiectivul nostru nu este doar să câștigăm cu sigla, și în practică să nu schimbăm nimic. Obiectivul nostru este să schimbăm efectiv administrația. Nu doar un primar cu altul. Nu doar un logo de partid cu altul. Iar pentru asta, câștigarea alegerilor este doar primul pas.

Întrebarea cheie rămâne: dacă unitatea dreptei se împiedică în doi apropiați ai PSD-ului, oare dreapta mai este dreaptă?”, scrie, pe Facebook, Năsui.

Vezi și

EXCLUSIV Victorie mare pentru Dumitru Coarnă! Se majorează salariile polițiștilor! Cine va beneficia de mărire

VIDEO Cum au ajuns clanurile să dețină monopolul pe piața măștilor medicale. Nume grele implicate

Veste bună! Anumiți angajați vor avea parte de o nouă zi liberă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare