Atac dur la adresa lui Ludovic Orban: Cât de nenorocit poți sa fii?Ce jeg de om e’

Fostul consilier al Olguțăi Vasilescu, Cristian Vasilcoiu șterge pe jos cu premierul Ludovic Orban după ce a acuzat că PSD că pune noi piedici. Ludovic Orban a spus că președintele Casei Naționale de Pensii a avut un comportament iresponabil atunci când a intrat în concediu medical, pensiile celor care urmează să se pensioneze nemaiputând fi astfel calculate.

„Ce jeg de om e Orban.
Președintele Casei de Pensii, care lucrează in sistem de 30 de ani, e internat in spital, era sa moara, i-au pus stenturi la inima, are probleme cu rinichii. In fine, nu insist eu in detalii medicale.
Dar cât de nenorocit poți sa fii sa te iei de un om aflat intr-o astfel de situație medicală?!”, a scris Cristian Vasilcoiu pe pagina sa de Facebook.

,,Președintele Casei de Pensii (Ioan – Petru Căprariu, n.red.) și-a luat concediu medical, parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor. Ei creează niște situații de neimaginat, un asemenea comportament iresponsabil eu n-am mai văzut, în condițiile în care sunt întârzieri la calcularea pensiilor. S-au pensionat oamenii și așteaptă deciziile de pensionare, sunt întârzieri de o lună, de două, de trei luni de zile în calculare. Calcule care stau la baza deciziei de stabilire a pensiilor. Stau oamenii și așteaptă deciziile pe pensii și el intră în concediu medical”, a spus Ludovic Orban, la Digi24.

 

 

 

 

Vezi și:

EXCLUSIV Dovada care răstoarnă spusele ministrului Muncii, Violeta Alexandru

EXCLUSIV Revine Nicușor Dan la șefia USR? Dan Barna are zilele numărate

Vești importante- Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare pentru aceste persoane

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare