sursa foto:  ziarulromanesc.net

Atac-fulger la adresa Guvernului Orban: ‘A fugit’

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, deputat PSD, a lansat un atac-fulger devastator la adresa Guvernului Ludovic Orban.

Budăi a declarat că Guvernul Orban „a fugit de copiii României”, dezvăluind că parlamentarii PNL s-au abţinut de la votul privind OUG 2/2020 care proroga termenul de plată al alocaţiilor dublate pentru copii în anul 2020.

Astăzi, în Parlamentul României, Guvernul Orban – PNL a fugit de copiii României, aşa cum a fugit şi ministrul Cîţu de responsabilitatea şi de onoarea de a fi prim-ministrul României. Am propus astăzi noi, cei de la PSD, pe ordinea de zi a Parlamentului, respingerea OUG 2/2020 care proroga termenul de plată al alocaţiilor dublate pentru copii în anul 2020. Din păcate, colegii de la PNL s-au abţinut, nu au avut nici măcar curaj să voteze împotrivă, să îşi susţină punctul de vedere. Mizăm pe domnul preşedinte Klaus Iohannis să nu atace legea la Curtea Constituţională sau să o proroge sau să nu o trimită în Parlament. Ştim că Guvernul are resurse financiare, deoarece domnul prim-ministru dezertor Cîţu ne-a anunţat că există creştere economică şi că în aprilie au avut încasări suplimentare şi tot de la dumnealui ştim că urmează lucruri fantastice, deci nu vom avea probleme cu banii. Nu înţelegem de ce se opun„, a spus miercuri Budăi, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că Guvernul Orban – PNL a transmis copiilor, de ziua lor, „salutări”, iar PSD s-a luptat în Parlament şi le-a dublat alocaţiile, aşa cum trebuia să se întâmple de la 1 ianuarie.

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, miercuri, Ordonanţa de urgenţă 2/2020 care proroga termenul pentru dublarea alocaţiilor copiilor la 1 august 2020.

Astfel, alocațiile ar urma să crească la 300 de lei, dacă președintele Klaus Iohannis va promulga legea adoptată azi în Parlament.

Vezi și

Alertă pentru Guvern: Pensionarii MAI care dețin puterea în Transelectrica! Contracte pentru Sebastian Ghiță și pentru baronul PSD, Niculae Bădălău

Marea bombă din așa-zisul proiect de lege al Jandarmeriei Române: Adio proteste de tip #Rezist! Ar putea fi interzisă acordarea avizului favorabil pentru mai mult de 3 zile

Ludovic Orban și oamenii lui, tot mai marginalizați în partid. Cum își pierde PNL proprii candidați în favoarea altui partid

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare