amenzilor

sursa foto:  zf.ro

ATENȚIE! Toți șoferii din România sunt vizați de această modificare legislativă ce se aplică din 2 septembrie

Miercuri, în Monitorul Oficial, a fost publicat un act normativ care vizează toți șoferii din România. Este vorba de Ordonanța Guvernului nr. 14/2017 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Potrivit OG nr. 14/2017, datele personale ale șoferilor din țara noastră vor fi incluse într-un registru național al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

De asemenea, registrul unic va conține datele de identificare ale tuturor proprietarilor și deținătorilor mandatați de mașini, precum și ale automobilelor în sine, informează avocatnet.ro.

Dispozițiile referitoare la registrul național se aplică începând cu data de 2 septembrie 2017. Mai exact, această Ordonanță de Guvern prevede apariția unui Registru național de evidență a permiselor de conducere și a vehiculelor înmatriculate.

Registrul urmează să fie creat și gestionat de către Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din cadrul MAI. El va include datele personale ale celor care obțin permisul auto: numele, codul numeric personal, domiciliul, poza sau e-mail-ul.

Vezi și Concurență ACERBĂ între Profi și Mega Image! Ce mare lanț de magazine românesc vor să cumpere

Surprize surprize! Cine este noua vedetă ce se va alătura show-ului “Românii au talent”

Motocicliștii primesc o lovitură fulger! Din ce cauză ar putea rămâne fără permis timp de 30 de zile

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare