sursa foto:  stiripesurse.ro

Concurență ACERBĂ între Profi și Mega Image! Ce mare lanț de magazine românesc vor să cumpere

Dispută de proporții între Mega Image și Profi. Cei doi grei din comerțul local vor să cumpere un cunoscut lanț de magazine românesc.

Surse din piața de profil au dezvăluit că retaileri internaționali, precum Profi și Mega Image tatonează o preluare a lanțului de circa 100 de magazine Unicarm.

Unicarm este unul dintre cele mai puternice businessuri antreprenoriale din retailul românesc, cu afaceri de 650 milioane lei în 2016. Afacerea deținută de Vasile Lucuţ are un model de business care include activităţi de retail şi producţie. Unicarm are aproximativ 100 de magazine, concentrate în special în centrul, nordul şi vestul ţării, informează Ziarul Financiar.

În ceea ce privește o posibilă vânzare, proprietarul Unicarm a declarat: „Poveşti, după cum ştiţi, au fost multe”.

„Profi se uită de mult timp în piaţă la toţi jucătorii din retail. Noi vrem doar să fim în preajma proprietarilor când dânşii vor să renunţe la afacere“, a afirmat directorul general al Profi, Daniel Cîrstea. În ceea ce priveşte reţeaua Mega Image, potrivit sursei citate, oficialii companiei nu au vrut să comenteze informaţia.

Vezi și Surprize surprize! Cine este noua vedetă ce se va alătura show-ului “Românii au talent”

Motocicliștii primesc o lovitură fulger! Din ce cauză ar putea rămâne fără permis timp de 30 de zile

UMILINȚĂ totală pentru doi copii din România! Ce pensie de urmaș primesc aceștia în timp ce privilegiații sistemului au pensii de mii de lei

Guvernul Tudose le pregătește o imensă lovitură românilor! Milioane de oameni, afectați

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare