sursa foto:  epochtimes-romania.com

UMILINȚĂ totală pentru doi copii din România! Ce pensie de urmaș primesc aceștia în timp ce privilegiații sistemului au pensii de mii de lei

În timp ce privilegiații sistemului beneficiază pe pensii de mii de lei și nu duc grija zilei de mâine, copiii românilor primesc pensii de nimic. Este și situația a doi copii din Zalău, care au de suferit în urma deciziilor unui sistem corupt care calculează pensii uriașe pentru bugetarii privilegiați și nu se interesează de astfel de cazuri din societate.

Potrivit Businessmagazin, doi copii care au rămași orfani după ce tatăl lor a murit într-un accident. Aceștia beneficiază de o pensie de urmaș de 12 lei fiecare, iar mama lor face mari eforturi pentru a-și întreține familia.

Maria Rus lucrează la bucatarie la Silcotub, unde primește un salariu minim pe economie. Aceasta a fost și ea implicată în tragicul accident, dar din fericire, a scăpat teafără. Femeia a depus o cerere la Casa Județeană de Pensii Sălaj pentru ca cei doi copii minori să beneficieze de pensie de urmaș.

CAS Salaj a decis că celor doi copii le va reveni o pensie în valoare de 24 de lei, 12 lei pentru fiecare copil.  Cuantumul pensiei a fost stabilit conform Legii 263 din 2010. Drepturile au fost stabilite incepand cu 3 iulie, in procent de 75 la suta din punctajul mediu anual realizat de sustinator.

Vezi și Guvernul Tudose le pregătește o imensă lovitură românilor! Milioane de oameni, afectați

Un GIGANT german plănuiește o investiție de proporții! Ce fabrică ar urma să construiască în România

Ministerul condus de Lia Olguța Vasilescu se apără! Mesajul care bucură sute de mii de români

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare