Atenționare de la nivel înalt: „Deja au început jafurile, păziţi-vă oameni buni!”

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, i-a avertizat pe cetăţenii din oraş să fie atenţi, pentru că au venit în țară infractorii. 

 

„Au venit în ţară, alături de compatrioţi de-ai noştri demni de tot respectul, şi indivizi care nu sunt demni de acest respect. Au venit indivizi care nu s-au ocupat cu lucruri legale pe unde au fost.

Şi acum, aici, nu au din ce trăi. Au existat diverse grupuri de infractori care au furat şi au înşelat în fel şi chip prin diverse ţări. Ne-au făcut şi o imagine foarte negativă, nouă românilor.

Aceştia s-au întors, sunt aici, îi și vedem, îi remarcăm uşor. Astăzi, am văzut din maşină cel puţin trei la care sunt convins că nu mă înşel. (…)

Deja au început jafurile, păziţi-vă oameni buni! Aveți grijă! Aceste personaje nu au din ce să trăiască şi pe măsură ce trece timpul, probabil că îşi consumă tot ce au agonisit acolo şi vor deveni un pericol în societatea noastră.

Nu numai Covid-19 este un pericol, avem şi persoane care sunt periculoase. Vă rog să vă luaţi toate măsurile de protecţie vizavi de astfel de persoane”, a transmis Nicolae Robu.

Vezi și

Schemele de tratament pentru coronavirus. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial

Atenție! Persoanele care-și plimbă câinele sau care fac sport nu trebuie să completeze declarația pe propria răspundere! Precizări făcute de Marcel Vela

Mare atenție, români! Se vor da amenzi uriașe pentru încalcarea legii

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare