Au apărut primele imagini cu accidentul lui Dan Barna! Momentul în care a fost lovit de o mașină, în timp ce mergea pe trotinetă! Barna ar fi trecut pe roșu

În spațiul public au apărut primele imagini cu accidentul în care a fost implicat Dan Barna, parlamentar USR. Stiripesurse.ro a prezentat momentul în care Dan Barna este lovit pe trecerea de pietoni (Vezi video).

Surse din Poliția Română au declarat, pentru Libertatea, că Barna a trecut pe roșu și de aceea a fost lovit de mașină.

Ce a transmis Poliția 

Vineri seara, Brigada Rutieră a anunțat că, în zona Bulevardului Ion Mihalache din Capitală, „o persoană de sex bărbătesc care traversa drumul public pe o trotinetă electrică, la intersecția cu strada Arhitect Ion Mincu ar fi fost acroșată de un autovehicul aflat în mișcare”. Incidentul s-a produs la ora 19.10.

Inițial, „persoana care se deplasa cu trotineta electrică a negat că ar fi suferit vătămări” și a refuzat să meargă la spital, însă în jurul orei 20:55, Spitalul Floreasca a informat Brigada Rutieră că „s-a prezentat o persoană” care a spus că „a fost implicată într-un accident rutier“, au mai transmis reprezentanții Brigăzii Rutiere.

Ce a spus, vineri, Barna:

„Pentru că au apărut mai multe informații pe surse: în această după amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroșat de o mașină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală.
Mulțumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus.
Mulțumesc, de asemenea, polițiștilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism și promptitudine”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare