AUR și-a deschis magazin! Ce pot cumpăra simpatizanții formațiunii

Partidul AUR și-a deschis de curând magazin. Simpatizații partidului  își pot cumpăra haine și accesorii cu sigla partidului.

Prețurile nu sunt făcute publice, iar comenzile se pot face doar la sediile locale AUR.

Concret, pe site-ul partidului a apărut secțiunea ”magazin”. Partidul comercializează tricouri, geci, veste, steaguri, insigne, accesorii, fulare și căciuli. Ba chiar au și două colecții, și anume colecția primăvară-vară și colecția toamnă-iarnă.

Aceștia se laudă cu ”produse premium”, personalizate, care se achită la livrare și se transportă inclusiv internațional. Deși fiecare produs conține detalii privind mărimile disponibile, compoziția materialului și instrucțiuni de spălare, prețul articolelor nu este menționat. Toate sunt marcate fie cu sigla partidului, fie cu logo-ul ”Familia, Națiunea, Credința, Libertatea”.

Pe lângă articolele vestimentare, AUR vinde de asemenea suporturi de pahare, insigne, autocolante, magneți de frigider sau steaguri.

În plus, anumite produse au varianta standard și varianta premium, cum ar fi vestele. Cu toate acestea, nu specifică care este diferența dintre cele două, în afara unor modificări mici în privința designe-ului, precizează ziare.com

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare