AUR vrea să interzică propaganda gay în școli și în grădinițe! Proiect de lege împotriva promovării în rândul minorilor a homosexualității și schimbării de sex

Alianța pentru Unirea Românilor, formațiunea condusă de George Simion și Claudiu Târziu, va depune proiect de lege prin care vrea să protejeze copiii de propaganda gay din școli, grădinițe și mass-media.

Astfel, anunță AUR, reprezentarea sau promovarea în rândul minorilor a homosexualităţii și a schimbării de sex va fi interzisă.

„În urma consultării cu voi, AUR a hotărât să inițieze, în perioada imediat următoare, un pachet legislativ care să protejeze copiii de propaganda gay în grădinițe, școli și mass-media.

Reprezentarea sau promovarea în rândul minorilor a homosexualităţii și a schimbării de sex va fi interzisă. Activiştii LGBTQ+ vor fi ținuți departe de școlile și grădinițele din România.

AUR susține familia și valorile creștine”, transmite AUR.

Vezi și EXCLUSIV În goana de a nu fi remaniat de Florin Cîțu, un ministru USR-PLUS blochează instituțiile aflate în subordine! Dispoziția dată de Claudiu Năsui și către omul lui Marcel Vela

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare