sursa foto:  transporturiromania.ro

Autoritățile lovesc puternic în șoferi: Ce se va întâmpla cu mașinile înmatriculate în această țară

Posesorii de mașini înmatriculate în această țară vor fi serios afectați. O decizie luată de parlamentari va da peste cap românii care și-au înmatriculat autoturismele în țara vecină. Decizia a fost luată pe fondul unei pierderi uriașe la bugetul de stat.

Potrivit antena3, pentru a pune capăt abuzurilor, autoritățile bulgare au decis radierea automată a mașinilor care nu au asigurare RCA. Parlamentarii din Sofia vor să stopeze explozia de mașini înmatriculate în Bulgaria, pe numele cetățenilor bulgari, dar conduse de cetățenii români.

Se pare că din 11 milioane de euro recompense achitate anul trecut Fondul de garanție, RCA a plătit șase milioane pentru accidente în străinătate cauzate de automobile îmnatriculate în Bulgaria.

Proprietarii, însă, de regulă, evită să se deplaseze anual la vecinii bulgari pentru a-și reînnoi asigurarea auto, iar atunci când sunt implicaţi în accidente rutiere, pagubele sunt plătite de Fondul de garanție constituit de companiile bulgare de asigurări.

Acesta lucru a creat statului bulgar o importantă gaură în bugetul de stat.

Vezi și EXCLUSIV! Dezvăluiri bombă la DNA! Mai mulţi politicieni – lideri în corzi! Ce spune SRI

Anunț de proporții al Vodafone! Clienții care și-au cumpărat un astfel de telefon vor trebui să meargă cu el la service

Cel mai mare producător de energie electrică din Israel vine în România: În ce proiect vrea să investească gigantul și ce planuri mărețe are

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare