sursa foto:  capital.ro

Averea uriașă a lui ÎPS Teodosie- Salariul său este mai mare decât al președintelui

ÎPS Teodosie este plătit de Arhiepiscopia Tomisului, aflată în subordinea Bisericii Ortodoxe Române, cu un salariu mai mare decât cel al președintelui Klaus Iohannis.

ÎPS Teodosie are conturi bancare deschise pe numele său la diferite bănci și deține numeroase proprietăți imobiliare și terenuri agricole în Prahova și Suceava. Are 30.000 de metri pătrați de pădure, 23.000 de metri pătrați de pășune și peste 22.000 de metri pătrați de fânețe, scrie Newsweek.ro.

Acesta este plătit regește de Arhiepiscopia Tomisului, aflată în subordinea Bisericii Ortodoxe Române, cu un salariu de peste 25.000 de lei. Mai mult decât salariul lui Klaus Iohannis.

În conturile prelatului au intrat bani și de la Academia Oamenilor de Știință din România. Teodosie este membru titular al filialei din Constanța a acestei instituții.

„Se fac niște verificări. Nu există probe, nu e nicio urmărire”, spune ÎPS Teodosie după anunțul DNA privind urmărirea penală pe numele său.

„Nu e nicio urmărire. Se fac niște verificări. Nu există probe, nu e nicio urmărire. Eu nu știu de așa ceva. Nu umblu cu supoziții, nu mă interesează ce este. Eu sper că nu este nicio problemă”, spune la Antena3 CNN ÎPS Teodosie.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare